Τάσος Κωστής: «Με τη σύζυγό μου είχαμε μία κοινή περιπέτεια, τον καρκίνο – Πρώτα αρρώστησα εγώ και μετά εκείνη»

14:08 - 07/10/2021

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και την Χριστίνα Πατσιώκα μίλησε ο Τάσος Κωστής, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσαν τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του, Μαριάννα, με τον καρκίνο. Ο ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με τη σύζυγό μου είχαμε μία κοινή περιπέτεια, τον καρκίνο. Πρώτα αρρώστησα εγώ και μετά εκείνη. Όταν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάσος Κωστής: Με την σύζυγό μου είχαμε μία κοινή περιπέτεια, τον καρκίνο

Ο Τάσος Κωστής μίλησε για την περιπέτεια τόσο της υγείας του, όσο και της συζύγου του, ενώ αναφέρθηκε και στις επαγγελματικές προτάσεις που έχει απορρίψει.Ο Τάσος Κωστής μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του. Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε πως τόσο ο ίδιος, όσο και η γυναίκα του, έδωσαν μάχη με τον καρκίνο, ενώ δεν έκρυψε την αγάπη που έχει προς το πρόσωπο της. «Με την σύζυγό μου είχαμε μία κοινή περιπέτεια, τον καρκίνο. Προηγήθηκα εγώ και μετά η σύζυγός μου. Όμως, συνειδητοποιήσαμε ότι μπορούμε να το παλέψουμε και το κάναμε και ήταν ευχάριστο», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε ότι «η ομορφιά της ζωή είναι η γυναίκα μου. Η σύζυγός μου τα έχει όλ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει