Γιώργος Μαυρίδης: Δεν έχει κοπεί ποτέ εκπομπή μου

08:16 - 05/10/2021

Ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε καλεσμένος στη νέα εκπομπή «Απλές κουβέντες» τη νύχτα της Δευτέρας στο OPEN. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην τελευταία του εκπομπή στο κανάλι, «Into the skin» ξεκαθαρίζοντας πως όχι μόνο δεν «κόπηκε» η συγκεκριμένα αλλά ξεκαθάρισε ότι από όσες εκπομπές έχει παρουσιάσει μέχρι και σήμερα δεν έχει κοπεί καμία και το εξήγησε. Ειδικότερα, ο Γιώργος Μαυρίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχει κοπεί ποτέ εκπομπή μου. Δεν είναι κάτι που το λέω εγώ αλλά έτσι έχει γίνει. Κάνουμε το World Party, πετυχημένο πρότζεκτ, το κλείσαμε, τελείωσε. Κάνουμε Τον Δρόμο. Ορίζουμε 15 επεισόδια. Το κάνουμε, κλείνουμε πανέμορφα με αρχή, μέση και τέλος». «Στο Beat Buzzer έκα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ολυμπιακός: Το εντυπωσιακό βίντεο της Euroleague με τις 45 κορυφαίες φάσεις από όλα τα παιχνίδια των ερυθρολεύκων το 2024

Νέα ελληνική πρωτιά στο Taste Atlas: Το χριστουγεννιάτικο κέρασμα που αναδείχθηκε καλύτερο στην Ευρώπη

Έκλεισαν και τα τέσσερα αεροδρόμια της Μόσχας – Δεν διευκρινίστηκε ο λόγος του «συναγερμού»

Αναποδογύρισε αμάξι με δύο ανήλικα στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης

Αναβλήθηκε η δίκη του 36χρονου που ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του στα Διαβατά λόγω… διερμηνέα

Η Ελένη Φουρέιρα εύχεται «Καλά Χριστούγεννα» με κατάξανθα μαλλιά, κόκκινη γούνα και ένα ποτήρι κρασί