Champions League: Η αγκαλιά Αθανασιάδη-Κολοβού και η αφιέρωση του MVP στη σύντροφό του

09:52 - 29/09/2021

Η «ελληνική» Σέριφ έκανε το… θαύμα της κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης με πρωταγωνιστή τον Έλληνα γκολκίπερ, Γιώργο Αθανασιάδη, που αμέσως μετά το ματς πανηγύρισε με αγκαλιάζοντας τον συμπαίκτη του, Δημήτρη Κολοβό και αργότερα αφιέρωσε τη νίκη στην σύντροφό του. Μία έντονη συναισθηματική στιγμή είχαν ο Γιώργος Αθανασιάδης και ο Δημήτρης Κολοβός αμέσως μετά τη λήξη ... Περισσότερα To άρθρο Champions League: Η αγκαλιά Αθανασιάδη-Κολοβού και η αφιέρωση του MVP στη σύντροφό του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Ολυμπιακός δήλωσε τον Σέιμπειν Λι στο ελληνικό πρωτάθλημα αντί του Λούκα Βιλντόσα

Ο «Πίκατσου» της Τουρκίας στη Der Spiegel: Με λένε Χασάν Τασκάν, λατρεύω τον Spiderman και μου αρέσει να κάνω τον κόσμο να γελάει

Σαμπρίνα: «Ο γιος μου δεν ακούει τα τραγούδια μου και είναι σε μια ηλικία που μου λέει “μαμά, δεν σε ξέρουμε”»

Παροχή ευελιξίας από την AEGEAN για όσους έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν την Τετάρτη 9 Απριλίου 2025

Βοτανικός: Προχωρούν οι εργασίες για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού – Υψώθηκε η πράσινη σημαία

Νικήτας Τσακίρογλου: Αποκάλυψε ότι η Χρυσούλα Διαβάτη πάσχει από αυτοάνοσο – «Πρέπει να έχουμε δύναμη»