ΕΛΤΑ Courier: Για μία ακόμη σχολική χρονιά δίπλα στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

14:02 - 22/09/2021

Επιστρέφει και φέτος η δράση της ΕΛΤΑ Courier για δωρεάν αποστολές σχολικών ειδών προς τον Οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού”. Για όσους επιθυμούν να συμβάλουν η διαδικασία είναι απλή καθώς αρκεί μία επίσκεψη σε οποιοδήποτε κατάστημα ΕΛΤΑ Courier ανά την Ελλάδα για να παραδώσουν τα σχολικά είδη, ζητώντας την αποστολή τους προς τον Οργανισμό. Η ... Περισσότερα To άρθρο ΕΛΤΑ Courier: Για μία ακόμη σχολική χρονιά δίπλα στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Χρηματιστήριο Αθηνών: Ημέρα των παθών για τις ελληνικές μετοχές με «βουτιά» 4,83% και απώλειες 5,3 δισ. ευρώ

Χαρά, άθληση, ψυχαγωγία: Όταν η αδρεναλίνη του μπάσκετ γίνεται λόγος να βγούμε από το σπίτι μας

Ο Ολυμπιακός δήλωσε τον Σέιμπειν Λι στο ελληνικό πρωτάθλημα αντί του Λούκα Βιλντόσα

Ο «Πίκατσου» της Τουρκίας στη Der Spiegel: Με λένε Χασάν Τασκάν, λατρεύω τον Spiderman και μου αρέσει να κάνω τον κόσμο να γελάει

Σαμπρίνα: «Ο γιος μου δεν ακούει τα τραγούδια μου και είναι σε μια ηλικία που μου λέει “μαμά, δεν σε ξέρουμε”»

Παροχή ευελιξίας από την AEGEAN για όσους έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν την Τετάρτη 9 Απριλίου 2025