Απάντηση Κούλογλου σε Πολάκη: «Έχω πιο σημαντικά πράγματα – Κανείς δεν θα μου αφαιρέσει το δικαίωμα του λόγου»
23:56 - 20/09/2021
Συγκεκριμένα, ο Πολάκης επιτέθηκε στον Κούλογλου και με ανάρτηση του τον προέτρεψε να ξεκουραστεί από την πολιτική και να ασχοληθεί μόνο με τη δημοσιογραφία. Ο Στέλιος Κούλογλου εμφανίστηκε στην εκπομπή Brainstorming του Action24 με τον Σταμάτη Ζαχαρό και την Κατερίνα Δούκα και είπε σχετικά: «Εγώ είμαι 30 χρόνια στη δημοσιογραφία και κανείς δεν θα μου […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κούλογλου για Πολάκη: Έχω πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθώ – Είμαι εμβολιασμένος από τη λογοδιάρροια του Facebook
Τη δική του απάντηση στην καυστική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη έδωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου σχολιάζοντας τα όσα είπε περί «ισοπαλίας Τσίπρα-Μητσοτάκη στη ΔΕΘ» αλλά δεν ξέχασε να πετάξει τα βέλη του και προς Κουμουνδούρου πλευρά. Απάντηση στις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη έδωσε ο Στέλιος Κούλογλου. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας σε ανάρτησή του σχολίασε τον Στέλιο Κούλογλου και τα όσα είπε περί «ισοπαλίας Τσίπρα – Μητσοτάκη στη ΔΕΘ», υποστηρίζοντας ότι είναι καλύτερα να ξεκουραστεί από την πολιτική και να ασχοληθεί μόνο με τη δημοσιογραφία. Ο Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στο Action24 είπε σχετικά με το θέμα τα εξής: «Εγώ είμαι 30 χρόνια στη δημοσιογραφία και κανείς δε
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr