Απάντηση Κούλογλου σε Πολάκη: «Έχω πιο σημαντικά πράγματα – Κανείς δεν θα μου αφαιρέσει το δικαίωμα του λόγου»

23:56 - 20/09/2021

Συγκεκριμένα, ο Πολάκης επιτέθηκε στον Κούλογλου και με ανάρτηση του τον προέτρεψε να ξεκουραστεί από την πολιτική και να ασχοληθεί μόνο με τη δημοσιογραφία. Ο Στέλιος Κούλογλου εμφανίστηκε στην εκπομπή Brainstorming του Action24 με τον Σταμάτη Ζαχαρό και την Κατερίνα Δούκα και είπε σχετικά: «Εγώ είμαι 30 χρόνια στη δημοσιογραφία και κανείς δεν θα μου […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κούλογλου για Πολάκη: Έχω πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθώ – Είμαι εμβολιασμένος από τη λογοδιάρροια του Facebook

Τη δική του απάντηση στην καυστική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη έδωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου σχολιάζοντας τα όσα είπε περί «ισοπαλίας Τσίπρα-Μητσοτάκη στη ΔΕΘ» αλλά δεν ξέχασε να πετάξει τα βέλη του και προς Κουμουνδούρου πλευρά. Απάντηση στις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη έδωσε ο Στέλιος Κούλογλου. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας σε ανάρτησή του σχολίασε τον Στέλιο Κούλογλου και τα όσα είπε περί «ισοπαλίας Τσίπρα – Μητσοτάκη στη ΔΕΘ», υποστηρίζοντας ότι είναι καλύτερα να ξεκουραστεί από την πολιτική και να ασχοληθεί μόνο με τη δημοσιογραφία. Ο Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στο Action24 είπε σχετικά με το θέμα τα εξής: «Εγώ είμαι 30 χρόνια στη δημοσιογραφία και κανείς δε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει