Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δεν το βουλώνουν – Άνθρωποι μιλάνε υποστηρικτικά σε έναν άνθρωπο που φέρεται να έχει κάνει εγκλήματα»

18:36 - 20/09/2021

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο Φώτης Σεργουλόπουλος με αφορμή τη συμμετοχή του στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Ο παρουσιαστής και ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη καθώς και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος. Πιο συγκεκριμένα, ο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φώτης Σεργουλόπουλος: Όταν μιλάνε υποστηρικτικά για έναν άνθρωπο που φέρεται να έχει κάνει εγκλήματα, εκτίθονται

Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Φώτης Σεργουλόπουλος με αφορμή την συμμετοχή του στην σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» όπου θα υποδυθεί έναν μαφιόζο. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Κατερίνα Καινούργιου αλλά και στις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος. Συγκεκριμένα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Ευτυχώς τελευταία έχουμε αρχίσει και τα πράγματα μπορούμε και τα λέμε πιο εύκολα. Υπήρχαν κι άλλες στο παρελθόν βιτριολικές επιθέσεις και κρύβονταν, δεν ήθελαν να βγουν, ντρέπονταν και κλείνονταν για πάντα στο σπίτι. Ευτυχώς έμαθαν τον τελευταίο κα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σεργουλόπουλος: Όσοι μιλάνε υποστηρικτικά για έναν άνθρωπο που φέρεται να έχει κάνει εγκλήματα, εκτίθενται

Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» με αφορμή τη συμμετοχή του στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» βρέθηκε σήμερα ο Φώτης Σεργουλόπουλος.... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σεργουλόπουλος: Όσοι μιλάνε υποστηρικτικά για έναν άνθρωπο που φέρεται να έχει κάνει εγκλήματα, εκτίθενται

Διαβάστε το στο spoilers

Φώτης Σεργουλόπουλος: Όταν μιλάνε υποστηρικτικά για έναν άνθρωπο που φέρεται να έχει κάνει εγκλήματα, εκτίθενται

το πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Φώτης Σεργουλόπουλος με αφορμή την συμμετοχή του στην σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» όπου θα υποδυθεί έναν μαφιόζο. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Κατερίνα Καινούργιου αλλά και στις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος. Συγκεκριμένα, ο Φώτης […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει