Μέμος Μπεγνής για Κωνσταντινίδου: «Αν εμένα μου αρέσουν τα παιδάκια είναι πάθος και είναι εντάξει;»

15:28 - 18/09/2021

Στο πλατό του OPEN Weekend βρέθηκε καλεσμένος ο Μέμος Μπεγνής το μεσημέρι του Σαββάτου, όπου μεταξύ άλλων, πήρε σαφή θέση απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για το πρόσωπο του Πέτρου Φιλιππίδη. Πιο συγκεκριμένα, ο Μέμος Μπεγνής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν άκουσα τις δηλώσεις και χθες πληροφορήθηκα για αυτές. Δεν ξέρω την ακριβή δήλωση […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μέμος Μπεγνής για δηλώσεις Κωνσταντινίδου: «Αν εμένα μου αρέσουν τα παιδάκια, είναι πάθος και είναι εντάξει;»

Ο ηθοποιός τοποθετήθηκε σχετικά με τις δηλώσεις της συναδέλφου του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Mπεγνής κατά Κωνσταντινίδου για τον Φιλιππίδη: Δηλαδή αν εμένα μου αρέσουν τα παιδάκια, είναι πάθος και είναι εντάξει;

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μέμος Μπεγνής: Δηλαδή αν εμένα μου αρέσουν τα παιδάκια, είναι πάθος και είναι εντάξει;

Στο πλατό του OPEN Weekend βρέθηκε καλεσμένος ο Μέμος Μπεγνής προκειμένου να συναντήσει την Ελένη Τσολάκη. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος ηθοποιός πήρε σαφή θέση απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η συνάδελφος του, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για το πρόσωπο του Πέτρου Φιλιππίδη. Πιο συγκεκριμένα, ο Μέμος Μπεγνής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν άκουσα τις δηλώσεις και χθες πληροφορήθηκα για αυτές. Δεν ξέρω την ακριβή δήλωση της. Διαφωνώ κάθετα, δεν το συζητώ. Η Ελισάβετ είναι μια εξαιρετική ηθοποιός και πολύ καλή συνάδελφος, απλά νομίζω πως ήταν άτοπη αυτή η τοποθέτηση γιατί όχι. Τι σημαίνει πάθος; Δηλαδή αν εμένα μου αρέσουν τα παιδάκια, είναι πάθος και είναι εντάξει; Δεν το συζητώ… Τα πά

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μέμος Μπεγνής για δηλώσεις Κωνσταντινίδου: «Αν εμένα μου αρέσουν τα παιδάκια, είναι πάθος και είναι εντάξει;»

Ποικίλες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μπεγνής για Κωνσταντινίδου: «Δηλαδή αν έχω πάθος τα παιδάκια είναι εντάξει;» (Video)

Θέση για τον σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου όσον αφορά την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη πήρε ο Μέμος Μπεγνής μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός […]

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ποικίλες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Το άρθρο Μέμος Μπεγνής για δηλώσεις Κωνσταντινίδου: «Αν εμένα μου αρέσουν τα παιδάκια, είναι πάθος και είναι εντάξει;» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Μέμος Μπεγνής για Κωνσταντινίδου: Δηλαδή αν εμένα μου αρέσουν τα παιδάκια, είναι εντάξει;

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Μέμος Μπεγνής για δηλώσεις Ε.Κωνσταντινίδου: «Δηλαδή αν εμένα μου αρέσουν τα παιδάκια, είναι πάθος και είναι εντάξει;»

Ο ηθοποιός Μέμος Μπεγνής, σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν γίνει στο θέατρο αλλά και για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η συνάδελφος του, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Δεν άκουσα τις δηλώσεις και χθες πληροφορήθηκα για αυτές. Δεν ξέρω την ακριβή δήλωση της. Διαφωνώ κάθετα, δεν το συζητώ. Η Ελισάβετ είναι μια εξαιρετική ηθοποιός και πολύ καλή συνάδελφος, απλά νομίζω πως ήταν άτοπη αυτή η τοποθέτηση γιατί όχι», είπε αρχικά και συνέχισε: «Τι σημαίνει πάθος; Δηλαδή αν εμένα μου αρέσουν τα παιδάκια, είναι πάθος και είναι εντάξει; Δεν το συζητώ… Τα πάθη πρέπει να τα καταλαβαίνουμε και να πηγαίνουμε μόνοι μας να ζητάμε βοήθεια. Αν δεν μπορούμε να το κάνουμε

Διαβάστε το στο pronews.gr

Η σπόντα του Μπεγνή για Κωνσταντινίδου – Αν εμένα μου αρέσουν τα παιδάκια είναι πάθος και είναι εντάξει;

Στο πλατό του OPEN Weekend βρέθηκε καλεσμένος ο Μέμος Μπεγνής το μεσημέρι του Σαββάτου, όπου μεταξύ άλλων, πήρε σαφή θέση απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η σπόντα του Μπεγνή για Κωνσταντινίδου – Αν εμένα μου αρέσουν τα παιδάκια είναι πάθος και είναι εντάξει;

Διαβάστε το στο spoilers

Η σπόντα του Μπεγνή για Κωνσταντινίδου – «Αν εμένα μου αρέσουν τα παιδάκια είναι πάθος και είναι εντάξει;»

Στο πλατό του OPEN Weekend βρέθηκε καλεσμένος ο Μέμος Μπεγνής το μεσημέρι του Σαββάτου, όπου μεταξύ άλλων, πήρε σαφή θέση απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για το πρόσωπο του Πέτρου Φιλιππίδη.

Διαβάστε το στο to10.gr

Μέμος Μπεγνής: «Αν εμένα μου αρέσουν τα παιδάκια, είναι πάθος και είναι εντάξει;»

Μέμος Μπεγνής: «Αν εμένα μου αρέσουν τα παιδάκια, είναι πάθος και είναι εντάξει;» Ο ηθοποιός τοποθετήθηκε σχετικά με τις δηλώσεις της συναδέλφου του Ποικίλες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Καλεσμένος στην εκπομπή «Open Weekend», ο συνάδελφός της, Μέμος Μπεγνής πήρε κι εκείνος θέση σχετικά με τα όσα είπε η ηθοποιός και ξεκαθάρισε πως […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει