Μαρία Ιωαννίδου: «Κακώς για εμένα είναι στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης» (ΒΙΝΤΕΟ)
13:08 - 17/09/2021
«Με πονάει αυτό που έγινε με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Κακώς είναι για εμένα στη φυλακή. Είχα συνεργασία με τον Πέτρο, πήγε να φλερτάρει, είδε ότι δεν έγινε και έφυγε. Γίναμε φίλοι και συνεργάτες και με την γυναίκα του την Ελπίδα», ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής του Alpha η Μαρία Ιωαννίδου.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Ιωαννίδου: «Κακώς είναι στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης»
Όσα είπε η Μαρία Ιωαννίδου για Φιλιππίδη και Κιμούλη στις νέες της δηλώσεις. Την άποψη της για όλους και για όλα μοιράστηκε η Μαρία Ιωαννίδου στην κάμερα της πρωινής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha την Παρασκευή. Από τον Πέτρο Φιλιππίδη μέχρι τον Γιώργο Κιμούλη… «Τον Κιμούλη γιατί τον έπιασαν στο στόμα τους; Με ποιο ... Περισσότερα
To άρθρο Μαρία Ιωαννίδου: «Κακώς είναι στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΜαρία Ιωαννίδου – «Κακώς είναι στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης»
Η ηθοποιός αναφέρθηκε με ιδιαίτερη ένταση στην προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη
Διαβάστε το στο in.grΜαρία Ιωαννίδου: “Kακώς είναι στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης, ηρεμήστε”
Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, “Super Κατερίνα” μίλησε σήμερα το πρωί η Μαρία Ιωαννίδου η οποία
To άρθρο Μαρία Ιωαννίδου: “Kακώς είναι στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης, ηρεμήστε” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜαρία Ιωαννίδου: «Κακώς είναι στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης»
Την άποψη της για όλους και για όλα μοιράστηκε η Μαρία Ιωαννίδου στην κάμερα της πρωινής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha την Παρασκευή. Από τον Πέτρο Φιλιππίδη μέχρι τον Γιώργο Κιμούλη… «Τον Κιμούλη γιατί τον έπιασαν στο στόμα τους; Με ποιο δικαίωμα; Τι έκανε ο Κιμούλης; Γιατί τον μπερδέψαν με τους άλλους; Έδωσε, νομίζω, […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜαρία Ιωαννίδου: Για μένα κακώς ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι στην φυλακή
Δημοσιεύθηκε: 17 Σεπτεμβρίου 2021 14:12 Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα». Παραχώρησε συνέντευξη το πρωί της Παρασκευής η Μαρία Ιωαννίδου. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαρία Ιωαννίδου: Για μένα κακώς ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι στην φυλακή
Διαβάστε το στο spoilersΜαζέψτε την Ρε – Κακώς είναι στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης
«Τον Κιμούλη γιατί τον έπιασαν στο στόμα τους; Με ποιο δικαίωμα; Τι έκανε ο Κιμούλης; Γιατί τον μπερδέψαν με τους άλλους; Έδωσε, νομίζω, μια κλωτσιά...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαζέψτε την Ρε – Κακώς είναι στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης
Διαβάστε το στο spoilersΜαρία Ιωαννίδου: “Για μένα κακώς ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι στην φυλακή”
H ηθοποιός παίρνει δημόσια θέση
Διαβάστε το στο ekriti.grΜαρία Ιωαννίδου: «Κακώς για εμένα είναι στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης»
Μαρία Ιωαννίδου: «Κακώς για εμένα είναι στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης» Η Μαρία Ιωανίδου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», για τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Με πονάει αυτό που έγινε με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Κακώς είναι για εμένα στη φυλακή. Είχα συνεργασία με τον Πέτρο, πήγε να φλερτάρει, είδε ότι δεν έγινε και έφυγε. Γίναμε φίλοι και […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΜαζέψτε την Ρε – «Κακώς είναι στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης»
«Τον Κιμούλη γιατί τον έπιασαν στο στόμα τους; Με ποιο δικαίωμα; Τι έκανε ο Κιμούλης; Γιατί τον μπερδέψαν με τους άλλους; Έδωσε, νομίζω, μια κλωτσιά στην κυρία Δούκα. Συγνώμη. Με πονάει που έγινε όλο αυτό με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Κακώς είναι στη φυλακή για μένα» πρόσθεσε στην κάμερα του Alpha η Μαρία Ιωαννίδου. «Είχα συνεργαστεί […]
The post Μαζέψτε την Ρε – «Κακώς είναι στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr