Χρήστος Λούλης για Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Δεν νομίζω ότι ήθελε να απαξιώσει το άλλο κομμάτι»

16:30 - 15/09/2021

Στο Πρωινό βρέθηκε την Τετάρτη ο Χρήστος Λούλης και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και σχετικά με όσα δήλωσε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη στη εκπομπή Χαμογέλα και πάλι. «Όλοι βγαίνουμε και λέμε πάρα πολλά πράγματα και μπορεί να κάνουμε και κάποιο λάθος. Εγώ δεν πιστεύω ότι δεν αναγνωρίζει η ίδια την βαρύτητα των καταγγελιών […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρήστος Λούλης: Δεν πιστεύω πως η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν αναγνωρίζει την βαρύτητα των καταγγελιών

Στο πλατό της εκπομπής Πρωινό βρέθηκε την Τετάρτη ο Χρήστος Λούλης. Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν σχετικά... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χρήστος Λούλης: Δεν πιστεύω πως η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν αναγνωρίζει την βαρύτητα των καταγγελιών

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει