Ο Ηλίας Μαμαλάκης πάντρεψε την κόρη του, Ευγενία – «Θα απειλήσω λίγο το γαμπρό…» (vid)
09:10 - 06/09/2021
Στο μυστήριο βρέθηκαν αγαπημένα πρόσωπα και ο γνωστός σεφ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μega Καλημέρα». «Η Ευγενία είναι κόρη της συζύγου μου και δική μου κόρη. Όταν μπαίνεις μέσα σε μια οικογένεια αγαπάς όλη την οικογένεια», ανέφερε ο ίδιος. «Τον εγγονό μου τον Ηλία θα τον βαφτίσουμε στον Μελιγαλά και θα κάνουμε catering γουρουνοπούλες», […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Ηλίας Μαμαλάκης πάντρεψε την κόρη του
Ο Ηλίας Μαμαλάκης πάντρεψε την κόρη του Ευγενία η οποία βάφτισε και το παιδάκι της και η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ήταν εκεί.
Διαβάστε το στο thebest.grΟ Ηλίας Μαμαλάκης πάντρεψε την κόρη του Ευγενία
Ο Ηλίας Μαμαλάκης πάντρεψε την κόρη του Ευγενία η οποία βάφτισε και το παιδάκι της και η κάμερα της εκπομπής […]
The post Ο Ηλίας Μαμαλάκης πάντρεψε την κόρη του Ευγενία appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΗλίας Μαμαλάκης: Πάντρεψε την κόρη του Ευγενία – Βίντεο
Ο Ηλίας Μαμαλάκης πάντρεψε στην κόρη του, Ευγενία με την κάμερα του Mega Καλημέρα και τη
To άρθρο Ηλίας Μαμαλάκης: Πάντρεψε την κόρη του Ευγενία – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΗλίας Μαμαλάκης: Πάντρεψε την κόρη του Ευγενία - Αποκλειστικά πλάνα στην εκπομπή της Μελέτη
Ο Ηλίας Μαμαλάκης πάντρεψε την κόρη του Ευγενία η οποία βάφτισε και το παιδάκι της…
Διαβάστε το στο queen.grΗλίας Μαμαλάκης: Πάντρεψε την κόρη του Ευγενία - Αποκλειστικά πλάνα στην εκπομπή της Μελέτη
Ο Ηλίας Μαμαλάκης πάντρεψε την κόρη του Ευγενία η οποία βάφτισε και το παιδάκι της και η κάμερα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη, «Mega Καλημέρα» ήταν εκεί.
Διαβάστε το στο mothersblog.grΟ Ηλίας Μαμαλάκης πάντρεψε την κόρη του Ευγενία
«Η Ευγενία είναι κόρη της συζύγου μου και δική μου κόρη. Όταν μπαίνεις μέσα σε μια οικογένεια αγαπάς όλη την οικογένεια», λέει ο Ηλίας Μαμαλάκης. Ο Ηλίας Μαμαλάκης πάντρεψε την κόρη του Ευγενία η οποία βάφτισε και το παιδάκι της και η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ήταν εκεί. «Θα απειλήσω λίγο το γαμπρό να […]
Διαβάστε το στο irafina.grΗλίας Μαμαλάκης: Πάντρεψε την κόρη του Ευγενία
6 Σεπτεμβρίου 2021 17:59 «Θα απειλήσω λίγο το γαμπρό να είναι σωστός στη ζωή του», είπε χαριτολογώντας ο Ηλίας Μαμαλάκης Ο Ηλίας Μαμαλάκης πάντρεψε την κόρη του...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ηλίας Μαμαλάκης: Πάντρεψε την κόρη του Ευγενία
Διαβάστε το στο spoilers