Μίκης Θεοδωράκης: Τον τίμησαν στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας – Δείτε το βίντεο

18:58 - 04/09/2021

«Ολοκλήρωσε την επίγεια πορεία του, αλλά η μουσική του θα ζει στις καρδιές μας»

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μίκης Θεοδωράκης: Η Ρωσία τίμησε τον τεράστιο μουσικοσυνθέτη στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας

Toν παγκόσμιο Έλληνα μουσουργό Μίκη Θεοδωράκη που έφυγε από την ζωή τίμησε η Ρωσία στην Κόκκινη Πλατεία. Σε ανάρτησή της στα social media που συνοδεύεται κι από σχετικό βίντεο, η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα, αναφέρει: «Θλιβερή όχι μόνο για την Ελλάδα είδηση. Ολοκλήρωσε την επίγεια πορεία του ο Μικης Θεοδωρακης, αλλά η μουσική του θα ... Περισσότερα To άρθρο Μίκης Θεοδωράκης: Η Ρωσία τίμησε τον τεράστιο μουσικοσυνθέτη στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Θεοδωράκης: Τίμησαν τον θάνατο του στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας

Τον Έλληνα Μουσικό που πέθανε προχθές τίμησε η Ρωσία στην φημισμένη Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας. Σε ανάρτηση της η ρωσική πρεσβεία αναφέρει: «Θλιβερή όχι μόνο για την Ελλάδα είδηση. Ολοκλήρωσε…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί