Έλντα Πανοπούλου: Πιο ανανεωμένη από ποτέ ποζάρει με μαγιό στις διακοπές της (ΦΩΤΟ)

11:48 - 28/08/2021

Από τη συμμετοχή της στην ιστορική σειρά του Mega, «Το Ρετιρέ», έχουν περάσει πολλά χρόνια, όμως έχει μείνει αξέχαστος ο ρόλος της «Χαρούλας Πεπονάκη». Έκτοτε, η Έλντα Πανοπούλου έχει αλλάξει… ριζικά την εμφάνισή της, μετά την απώλεια κιλών. Στην τελευταία της ανάρτηση στο instagram, η ηθοποιός δημοσίευσε στιγμιότυπο από τις καλοκαιρινές της διακοπές, όπου ποζάρει […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλντα Πανοπούλου: Πιο ανανεωμένη από ποτέ

Φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Έλντα Πανοπούλου: Η «Χαρούλα» του «Ρετιρέ» ποζάρει με το μαγιό της (Photo)

Μέσα σε τρία χρόνια η Έλντα Πανοπούλου κατάφερε να χάσει περισσότερα από 30 κιλά.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Έλντα Πανοπούλου: Ποζάρει ανανεωμένη με μαγιό στις καλοκαιρινές της διακοπές (φωτό)

Τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών της διακοπών απολαμβάνει η Έλντα Πανοπούλου, η οποία στην ποζάρει με το μαγιό της. Η ηθοποιός μάλιστα, στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Γιατί αργεί το παγωτό μου?? #summervibes #summer2021 #greece🇬🇷 #greekislands». Η Έλντα Πανοπούλουstrong> τα τελευταία χρόνια έχει χάσει πολλά κιλά. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξή […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Έλντα Πανοπούλου: Ποζάρει ανανεωμένη – Η μεγάλη αλλαγή της

H Έλντα Πανοπούλου έγινε ευρέως γνωστή από σειρά του Mega, «Το Ρετιρέ», έκτοτε έχει αλλάξει αρκετά την εμφάνισή της, μετά την απώλεια κιλών. Στην τελευταία της ανάρτηση στο instagram, η ηθοποιός δημοσίευσε στιγμιότυπο από τις καλοκαιρινές της διακοπές, όπου ποζάρει με το μαγιό της. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Γιατί αργεί το παγωτό μου??». Η Έλντα […] The post Έλντα Πανοπούλου: Ποζάρει ανανεωμένη – Η μεγάλη αλλαγή της appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει