Περήφανη μητέρα η Ηρώ – Ο γιος της πέρασε στο Πανεπιστήμιο και… καμαρώνει!

09:58 - 28/08/2021

Στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα της Βιοτεχνολογίας, πέρασε ο γιος της Ηρούς Λεχουρίτη, Γιώργος, ήταν η πρώτη σχολή που είχε επιλέξει. Η Ηρώ πιο περήφανη από ποτέ, θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. «Βιοτεχνολογία Γεωπονικού Παν. Αθηνών. Συγκίνηση. Ο γιος μου. Ο Γιώργος. Διάβασε πολύ, αγωνίστηκε πολύ […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Περήφανη μαμά η πατρινή τραγουδίστρια Ηρώ – Ο γιος πέρασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Την Παρασκευή (27/8) ανακοινώθηκαν οι φετινές βάσεις εισαγωγής των υποψηφίων των Πανελλαδικών στις πανεπιστημιακές σχολές, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.Ανάμεσα στους περήφανους γονείς που έσπευσαν να μοιραστούν τη χαρά τους για την επιτυχία των παιδιών τους στις φετινές Πανελλαδικές, ήταν και αρκετά πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Μία από αυτές και η Ηρώ.Συγκεκριμένα η […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει