Στράτος Τζώρτζογλου για Βάνα Μπάρμπα: «Σφάδαζε στους πόνους, έπεσε σε τρεις φάσεις, διαδοχικές» – Πώς έγινε το ατύχημα (vid)

14:10 - 25/08/2021

Υπενθυμίζεται πως η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο, καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργείο για το κάταγμα που υπέστη στο πόδι της. Ο καλός της φίλος και κουμπάρος της, Στράτος Τζώρτζογλου αποκάλυψε χαρακτηριστικά: «Κάποια πράγματα μερικές φορές δεν μπορείς να τα εξηγήσεις με τη λογική. Ξεκινήσαμε μια μέρα πολύ ωραία, μπήκαμε στο αμάξι εγώ, η Σοφία […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στράτος Τζώρτζογλου: «Η Βάνα Μπάρμπα είχε πόνους χειρότερους από γέννα»

Lamianow.gr Στράτος Τζώρτζογλου: «Η Βάνα Μπάρμπα είχε πόνους χειρότερους από γέννα» Για το ατύχημα που είχε η Βάνα Μπάρμπα στην Επίδαυρο κατά την διάρκεια της παράστασης Προμηθέας Δεσμώτης μίλησε στο Καλοκαίρι #not ο Στράτος Τζώρτζογλου.Ο ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι μερικές φορές κάποια πράγματα τα οποία δεν μπορείς να τα εξηγήσεις με την λογική. Ξεκινήσαμε όλοι πολύ ωραία, μπήκαμε σε ένα αμάξι, να πάμε Επίδαυρο να δούμε […] Στράτος Τζώρτζογλου: «Η Βάνα Μπάρμπα είχε πόνους χειρότερους από γέννα» Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Στράτος Τζώρτζογλου: "Η Βάνα Μπάρμπα σφάδαζε από τους πόνους" (video)

"Γλίστρησε και την βλέπω εγώ να φεύγει σε τρεις διαδοχικές φάσεις"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει