Η αυθεντική πίτσα καπριτσιόζα
11:00 - 14/08/2021
Υλικά για τη ζύμη 3 φλ. αλεύρι 1 φακελάκι μαγιά ξερή μισό φλ. γάλα 1 φλ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη για την σάλτσα 1 φλ. χυμό ντομάτας 3 κ.σ. ελαιόλαδο ένα κ.γ. ζάχαρη 1 σκ. σκόρδο μια κ.γ. κοφτό βασιλικό αλάτι πιπέρι για τη πίτσα 2 φλ. μοτσαρέλα 3 μανιτάρια κομμένα σε φέτες 10 ελιές χωρίς κουκούτσι 3 φέτες ζαμπόν 1 αυγό βραστό 2 αγκινάρες τουρσί Εκτέλεση Βάζουμε σε ένα μπολ το λάδι και τη ζάχαρη, διαλύουμε τη μαγιά σε χλιαρό γάλα και τα προσθέτουμε στο μπολ. Προσθέτουμε το αλάτι και το αλεύρι και ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι η ζύμη να γίνει μαλακή. Αφήνουμε τη ζύμη για 40 λεπτά μέχρι να φουσκώσει. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και τη σάλτσα να βράσουν
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr