Αγγλία: Πυροβολισμοί στο Πλίμουθ – Για σοβαρό περιστατικό κάνουν λόγο οι Αρχές

22:56 - 12/08/2021

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα από αέρος και πολλοί γιατροί. Οι κάτοικοι κλήθηκαν να μείνουν μέσα στο σπίτι τους και να ακολουθούν τις συμβουλές της αστυνομίας. Ο τοπικός βουλευτής Λουκ Πόλαρντ έγραψε στο Twitter: «Πραγματικά ανησυχητικά νέα που έρχονται από τον Κέιχαμ στο Πλίμουθ». Η υπηρεσία ασθενοφόρων είπε ότι κλήθηκε στις 18:12 τοπική ώρα και έχει […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αγγλία: Πυροβολισμοί τώρα στον Πλίμουθ - Αναφορές για πολλά θύματα

Πλήθος ασθενοφόρων και γιατρών έφτασε στο σημείο του Πλίμουθ όπου ακούστηκαν πυροβολισμοί - Φέρεται να υπάρχουν πολλά θύματα.Συναγερμός σήμανε στην πόλη Πλίμουθ της Αγγλίας, καθώς όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ ένα «σοβαρό» και «τραγικό» συμβάν με πυροβολισμούς προκλήθηκε στην περιοχή. Υπάρχουν πολλά θύματα από το περιστατικό, μετέδωσε το δίκτυο SKY NEWS. Σημαντικός αριθμός ασθενοφόρων και γιατρών έσπευσαν στο σημείο. Ειδικότερα, με βάση τα τοπικά μέσα, αυτόπτες μάρτυρες άκουσαν «δυνατούς κρότους» και «πυροβολισμούς». {https://twitter.com/uknip247/status/1425903422562263041}«Είμαι ενήμερος για ένα σοβαρό και τραγικό περιστατικό που εκτυλίσσεται στο Πλίμουθ. Παρακαλώ υπακούστε σε όλες τις οδηγίε

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Αγγλία – Πυροβολισμοί στο Πλίμουθ: Πληροφορίες για πολλά θύματα

Συναγερμός έχει σημάνει στο Πλίμουθ της Βρετανίας, καθώς σοβαρό περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη, με πληροφορίες για νεκρούς μετά από πυροβολισμούς.... The post Αγγλία – Πυροβολισμοί στο Πλίμουθ: Πληροφορίες για πολλά θύματα appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει