Φωτιά στην Αρκαδία: Αντιμετωπίστηκαν οι αναζωπυρώσεις σε Γορτυνία και Μεγαλόπολη – Εκτός κινδύνου οι οικισμοί

19:34 - 12/08/2021

«Η κατάσταση είναι καλύτερη», λέει ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Λαμπρόπουλος - Ευεργετική η βροχή στο Νεοχώρι

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτιές: Βελτιωμένη εικόνα στην Αρκαδία - Αντιμετωπίστηκαν οι αναζωπυρώσεις σε Γορτυνία και Μεγαλόπολη (Βίντεο)

Καταλυτική η βροχή στο Νεοχώρι

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Φωτιές: Αντιμετωπίστηκαν οι αναζωπυρώσεις σε Γορτυνία, Μεγαλόπολη και Μάνη - Αποκαρδιωτικές εικόνες

Φωτιές: «Μάχη» με τις αναζωπυρώσεις έδιναν εδώ και ημέρες οι πυροσβέστες σε Μεγαλόπολη, Γορτυνία και Ανατολική Μέση - Καλύτερη η…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Καλύτερη η κατάσταση στην Αρκαδία: Αντιμετωπίστηκαν άμεσα αναζωπυρώσεις σε Γορτυνία και Μεγαλόπολη

Αντιμετωπίστηκαν από τις πυροσβεστικές δυνάμεις οι αναζωπυρώσεις

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Φωτιά στην Αρκαδία: Καλύτερη η κατάσταση με τις αναζωπυρώσεις σε Γορτυνία και Μεγαλόπολη (Video)

Αντιμετωπίστηκαν από τις πυροσβεστικές δυνάμεις οι αναζωπυρώσεις που σημειώθηκαν στη Γορτυνία και στη Μεγαλόπολη της Αρκαδίας

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Αντιπεριφερειάρχης Λαμπρόπουλος: Aντιμετωπίστηκαν οι αναζωπυρώσεις σε Γορτυνία- Μεγαλόπολη

Στο μεταξύ, όπως προαναφέρθηκε, σημειώθηκαν αναζωπυρώσεις και στη Μεγαλόπολη και συγκεκριμένα στις περιοχές Νεοχώρι και Ίσαρης, αλλά και σε αυτές τις περιπτώσεις η επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων σταμάτησε την πορεία της φωτιάς.

Διαβάστε το στο Skai.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί