Μπάρμπεκιου: Πώς συμβουλεύει ένας σεφ να αλατίζουμε το κρέας
14:14 - 08/08/2021
Για το αλάτισμα των κρεάτων πριν τα ρίξουμε στη θράκα έχει χυθεί μπόλικο μελάνι, καθώς όλοι έχουν τον δικό τους τρόπο να βγαίνουν τα ψητά λαχταριστά και νόστιμα από τη φωτιά. Για τον αρχάριο βέβαια στο μπάρμπεκιου κάθε συμβουλή έχει τη σημασία της, ώστε να φιλτράρει τις πληροφορίες και να βρει τον δικό του τρόπο. Μπάρμπεκιου: Πώς συμβουλεύει ένας σεφ να αλατίζουμε το κρέας Ο σεφ και εξπέρ στα ψητά Isaac Toups, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Toups Meatery στη Νέα Ορλεάνη, έχει τη δική του άποψη για το αλάτισμα του κρέατος. «Τα χοιρινά παϊδάκια και ειδικά το κοτόπουλο πρέπει να μένουν στην άλμη πριν τα ρίξουμε στην ψησταριά, επειδή στερούνται της λιπαρότητας που χρειάζεται ώστε να αντέξουν πολύ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr