Φωτιά στη Λακωνία: Δραματική η κατάσταση – Μεγάλες ζημιές σε σπίτια στο Σιδηρόκαστρο

10:00 - 06/08/2021

Τι αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Θεόδωρος Βερούτης

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτιά στην Εύβοια – Δραματική διάσωση εγκλωβισμένων σε Αγία Αννα και δύο παραλίες

Η κινητοποίηση του Λιμενικού Σώματος μόλις ενημερώθηκε για πολίτες που είχαν καταφύγει στην παραλία – Οι μνήμες από το Μάτι ήταν έντονες…

Διαβάστε το στο tanea.gr

Φωτιά στη Μάνη: Δύσκολη η κατάσταση, καίει κοντά σε εργοστάσιο με κηροζίνη

Επιχείρηση για απεγκλωβισμό δέκα ατόμων από την παραλία στο Βαθύ Γυθείου

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Φωτιά στη Μάνη: Κρίσιμη η κατάσταση – Ζημιές σε σπίτια, εκκενώθηκαν χωριά

Εξαρετικά δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση στη Μάνη ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας. Μάχη των πυροσβεστών στο μέτωπο κοντά στη Γέρμα. “Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η κατάσταση με τη φωτιά σε περιοχές του Δήμου της Ανατολικής Μάνης και μπορώ να πω ότι τα πράγματα εξακολουθούν να είναι κρίσιμα”, τόνισε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Θεόδωρος Βερούτης. Όπως εξήγησε, […] The post Φωτιά στη Μάνη: Κρίσιμη η κατάσταση – Ζημιές σε σπίτια, εκκενώθηκαν χωριά appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί