Μητροπολίτης Κύριλλος: «Μη με καλείτε και ζητάτε κρεβάτι σε ΜΕΘ, μη με παίρνετε για να μεσολαβήσω»
14:58 - 04/08/2021
«Η ασθένεια και η πανδημία υπάρχει. Εγώ θέλω να προσέχετε. Ομως, να μη με καλείτε και μου ζητάτε ένα κρεβάτι στην Εντατική. Μη με παίρνετε τηλέφωνο και λέτε να μεσολαβήσω να βρούμε ένα νοσοκομείο να πάει κάποιος ή μία θέση στην Εντατική στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο. Το Σισμανόγλειο είναι γεμάτο», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκκλησία του Αγίου […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μητροπολίτης Κύριλλος: «Μη με καλείτε και ζητάτε κρεβάτι σε ΜΕΘ»
Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου ότι υπάρχουν πολίτες που του ζητούν να μεσολαβήσει για ένα κρεβάτι σε ΜΕΘ για ασθενείς με κορωνοϊό.
Το άρθρο Μητροπολίτης Κύριλλος: «Μη με καλείτε και ζητάτε κρεβάτι σε ΜΕΘ» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΜητροπολίτης Κύριλλος – Μη με καλείτε και ζητάτε κρεβάτι σε ΜΕΘ
Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου ότι υπάρχουν πολίτες που του ζητούν να μεσολαβήσει για ένα κρεβάτι σε...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μητροπολίτης Κύριλλος – Μη με καλείτε και ζητάτε κρεβάτι σε ΜΕΘ
Διαβάστε το στο spoilers