Κορονοϊός: Πού θα διενεργούνται δωρεάν rapid tests αύριο 4 Αυγούστου

22:58 - 03/08/2021

Σε 154 σημεία σε όλη τη χώρα θα βρίσκονται Κινητές Μονάδες Υγείας του ΕΟΔΥ

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΕΟΔΥ: Πού θα γίνονται δωρεάν rapid test την Πέμπτη 5 Αυγούστου

Τα σημεία δωρεάν ελέγχου του ΕΟΔΥ για Covid-19: Σταθμός Μετρό «Σύνταγμα», 09:00-20:00 Δ. Αμαρουσίου, Πλατεία Ευτέρπης (ΗΣΑΠ), 08:00-13:00 Δ. Πειραιά, Βασ. Γεωργίου & Βούλγαρη, στο ΚΑΠΗ, 09:30 -15:00 Δ. Αλίμου, 1ο ΚΑΠΗ Αλίμου, Λεωφ. Καλαμακίου 72, 09:30 -15:00 Δ. Διονύσου, Πετζερίδου 3, Πολιτιστικό Κέντρο Κοινότητα Αγίου Στεφάνου, 09:30 -15:00 Δήμος Ιλίου, Αίαντος 59, Iλιον, 09:00 […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

ΕΟΔΥ: Εκεί θα γίνουν δωρεάν Rapid Test αύριο

Τα σημεία όπου θα πραγματοποιήσει αύριο δωρεάν Rapid Test ανά την επικράτεια γνωστοποίησε ο ΕΟΔΥ με ανακοίνωση που εξέδωσε. Συγκεκριμένα τα σημεία ελέγχου είναι: 1. Σταθμός Μετρό «Σύνταγμα», 09:00-20:00 2.…

Διαβάστε το στο politik.gr

Πού θα γίνονται δωρεάν rapid test από τον ΕΟΔΥ - Πέμπτη 5 Αυγούστου

Δωρεάν rapid tests θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, αύριο 5 Αυγούστου σε 145 σημεία της Επικράτειας.

Διαβάστε το στο efsyn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί