Σοτάρισμα: Η εξίσωση που δίνει άριστα αποτελέσματα
22:14 - 11/07/2021
Υπάρχει τρόπος να σοτάρεις σαν επαγγελματίας σεφ; Ναι, αν γνωρίζεις τη μαγική εξίσωση που μας δίνει το απόλυτο αποτέλεσμα. Αυτό μας λέει το μαγειρικό blog Reluctant Gourmet, περνώντας στο προκείμενο: Σωστό σοτάρισμα = Καλό τηγάνι + Υψηλή θερμότητα + Λίγο Λίπος + Ομοιόμορφα κομμένα συστατικά. Αναλύοντας τις μεταβλητές, το καλό τηγάνι είναι ένα μεγάλο τηγάνι, ώστε να έχουν χώρο να απλωθούν τα υλικά και να κατανέμεται ομοιόμορφα η θερμότητα. Τηγάνια αντικολλητικά ή από ανοξείδωτο ατσάλι, όλα μας κάνουν. Στην υψηλή θερμότητα, το τηγάνι οφείλει να είναι καλά ζεσταμένο σε μεσαία προς υψηλή φωτιά πριν προσθέσουμε το λίπος. Αυτός είναι ο σωστός τρόπος, όχι να ζεσταίνεται το λίπος με το τηγάνι. Όσ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοτάρισμα: Η εξίσωση της περίφημης τεχνικής για τέλειο αποτέλεσμα!
Υπάρχει τρόπος να σοτάρεις σαν επαγγελματίας σεφ; Η απάντηση είναι ναι, ειδικά αν γνωρίζεις τη μαγική εξίσωση που μας δίνει το απόλυτο αποτέλεσμα.
Αυτό μας λέει το μαγειρικό blog Reluctant Gourmet, περνώντας στο προκείμενο:
Σωστό σοτάρισμα = Καλό τηγάνι + Υψηλή θερμότητα + Λίγο Λίπος + Ομοιόμορφα κομμένα συστατικά.
Αναλύοντας τις μεταβλητές, το καλό τηγάνι είναι ένα μεγάλο τηγάνι, ώστε να έχουν χώρο να απλωθούν τα υλικά και να κατανέμεται ομοιόμορφα η θερμότητα. Τηγάνια αντικολλητικά ή από ανοξείδωτο ατσάλι, όλα μας κάνουν.
View this post on Instagram A post shared by SCANPAN USA (@scanpanusa)
Στην υψηλή θερμότητα, το τηγάνι οφείλει να είναι καλά ζεσταμένο σε μεσαία προς
Διαβάστε το στο pronews.gr