Κορονοϊός: Που θα διενεργεί δωρεάν rapid test την Τρίτη 6 Ιουλίου ο ΕΟΔΥ

21:26 - 05/07/2021

Τα σημεία που θα βρίσκονται οι Κινητές Μονάδες Υγείας

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πού θα γίνονται rapid test την Τετάρτη 7 Ιουλίου

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τις τοποθεσίες όπου θα γίνουν δωρεάν rapid test σε όλη την Ελλάδα την Τετάρτη  7 Ιουλίου. Σταθμός Μετρό «Σύνταγμα», 09:00-20:00 Δ. Αμαρουσίου, Περικλέους 22, Κεντρικό ΚΑΠΗ, 09:30 -15:00 Δ. Πειραιά, Βασ. Γεωργίου & Βούλγαρη, στο ΚΑΠΗ, 09:30 -15:00 Δ. Αλίμου, 1ο ΚΑΠΗ Αλίμου, Λεωφ. Καλαμακίου 72, 09:30... The post Πού θα γίνονται rapid test την Τετάρτη 7 Ιουλίου appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πού θα γίνονται rapid test την Τετάρτη 7 Ιουλίου

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τις τοποθεσίες όπου θα γίνουν δωρεάν rapid test σε όλη την Ελλάδα την Τετάρτη 7 Ιουλίου.

Διαβάστε το στο real.gr

Καθημερινά από αύριο θα διενεργούνται δωρεάν rapid test για όλους στη Γλυφάδα

Από αύριο, Τρίτη 6 Ιουλίου, θα διενεργούνται καθημερινά στη Γλυφάδα δωρεάν rapid test για όλους -κατοίκους και επισκέπτες- από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ, από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι. Ο υψηλός αριθμός των θετικών τεστ που [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί