Γραβάνης: Εμβολιασμός των εφήβων και επιστροφή της μάσκας

12:08 - 02/07/2021

«Στη μετάλλαξη Δ ένας μπορεί να μολύνει άμεσα 81 άτομα»

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γραβάνης: Εμβολιασμός παιδιών και εφήβων και μάσκα ξανά

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη μετάλλαξη Δέλτα έκρουσε ο καθηγητής Φαρμακολογίας στο πανεπιστήμιο Κρήτης, Αχιλλέας Γραβάνης, ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΪ σημείωσε ότι «η κυβέρνηση πρέπει άμεσα να προχωρήσει στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για συγκεκριμένες ομάδες του πληθυσμού», ενώ τόνισε ότι πρέπει άμεσα να εμβολιαστούν τόσο οι εκπαιδευτικοί όσο και οι έφηβοι καθώς τα σχολεία μπορούν να λειτουργήσουν ως εστία επώασης του ιού. «Ο ιός βρίσκει σοβαρά προβλήματα στις μεγάλες ηλικίες. Δεν μπορεί πια να ξεπεράσει εύκολα τον εμβολιασμό και την προφύλαξη και πλέον γενετικά προσπαθεί να μολύνει νεότερους ανθρώπους, γιατί οι νέοι είναι ανεμβολίαστοι και γιατί είναι οι πιο κινητικοί. Ο ιός έχε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί