Μονή Πετράκη: «Δεν ξεχνιέται εύκολα αυτό που έγινε» – Η σοκαριστική περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα της επίθεσης με βιτριόλι (vid)

18:38 - 24/06/2021

Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας από την επίθεση με καυστικό υγρό στην Μονή Πετράκη, μιλώντας στο «Live News» για το περιστατικό. «Δεν θεωρούσα ότι θα είμαι από τους πρώτους ή αυτός που θα στόχευε. Όμως το γεγονός ότι ήμασταν πολύ κοντά, θα μπορούσα να ήμουν, όπως και ήμουν μια παράπλευρη απώλεια, με μικρές επιπτώσεις» σχολίασε ο δικηγόρος […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μονή Πετράκη: «Βλέπαμε να καίγονται, να ουρλιάζουν», είπε αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης με βιτριόλι

Την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος επτά Μητροπολιτών στη Μονή Πετράκη με δράστη έναν 37χρονο ιερέα περιγράφει δικηγόρος ο οποίος ήταν παρών στη συνεδρίαση του Συνοδικού Δικαστηρίου. «Δεν θεωρούσα ότι θα είμαι από τους πρώτους ή γενικά ένας από τους οποίους θα στόχευε. Όμως το γεγονός ότι ήμασταν πολύ κοντά, θα μπορούσα να ήμουν, όπως […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μονή Πετράκη: "Δεν ξεχνιέται εύκολα αυτό που έγινε, κλαίγανε και ουρλιάζανε" - Μαρτυρία σοκ για την επίθεση με βιτριόλι

Ο πρώην δικηγόρος του ιερέα με το βιτριόλι ήταν παρών στην επίθεση που έγινε στη Μονή Πετράκη. Το ταξίδι με το τρένο που τον παραξένεψε.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει