Μονή Πετράκη: «Δεν ξεχνιέται εύκολα αυτό που έγινε» – Η σοκαριστική περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα της επίθεσης με βιτριόλι (vid)
18:38 - 24/06/2021
Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας από την επίθεση με καυστικό υγρό στην Μονή Πετράκη, μιλώντας στο «Live News» για το περιστατικό. «Δεν θεωρούσα ότι θα είμαι από τους πρώτους ή αυτός που θα στόχευε. Όμως το γεγονός ότι ήμασταν πολύ κοντά, θα μπορούσα να ήμουν, όπως και ήμουν μια παράπλευρη απώλεια, με μικρές επιπτώσεις» σχολίασε ο δικηγόρος […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μονή Πετράκη: «Βλέπαμε να καίγονται, να ουρλιάζουν», είπε αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης με βιτριόλι
Την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος επτά Μητροπολιτών στη Μονή Πετράκη με δράστη έναν 37χρονο ιερέα περιγράφει δικηγόρος ο οποίος ήταν παρών στη συνεδρίαση του Συνοδικού Δικαστηρίου. «Δεν θεωρούσα ότι θα είμαι από τους πρώτους ή γενικά ένας από τους οποίους θα στόχευε. Όμως το γεγονός ότι ήμασταν πολύ κοντά, θα μπορούσα να ήμουν, όπως […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜονή Πετράκη: "Δεν ξεχνιέται εύκολα αυτό που έγινε, κλαίγανε και ουρλιάζανε" - Μαρτυρία σοκ για την επίθεση με βιτριόλι
Ο πρώην δικηγόρος του ιερέα με το βιτριόλι ήταν παρών στην επίθεση που έγινε στη Μονή Πετράκη. Το ταξίδι με το τρένο που τον παραξένεψε.
Διαβάστε το στο thetoc.gr