Γιώργος Μαυρίδης: «Έλεγαν ότι πήγα να περάσω ναρκωτικά στο Μεξικό, είχα τρελαθεί, δεν το πίστευα»

11:00 - 23/06/2021

Για την περιπέτεια που πέρασε στο Μεξικό, όταν βρέθηκε εκεί για τα γυρίσματα της εκπομπής “Into the skin” μίλησε ο […] The post Γιώργος Μαυρίδης: «Έλεγαν ότι πήγα να περάσω ναρκωτικά στο Μεξικό, είχα τρελαθεί, δεν το πίστευα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Μαυρίδης: «Έλεγαν ότι πήγα να περάσω ναρκωτικά στο Μεξικό, είχα τρελαθεί»

Τι είπε ο παρουσιαστής για την περιπέτειά του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γιώργος Μαυρίδης: «Με κατηγόρησαν ότι είχα ναρκωτικά, έπαθα εγκεφαλικό. Εγώ δεν καπνίζω καν»

Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε στη “Φωλιά των Κου Κου” και αναφέρθηκε στην περιπέτεια που έζησε με τους συνεργάτες του όταν βρέθηκε στο Μεξικό για τις ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής “Into the skin” και αποκάλυψε πως όταν είδε όσα είχαν γραφτεί για τον ίδιο έπαθε σοκ. Ο Γιώργος Μαυρίδης για την περίεργη κατάσταση που έζησε […] The post Γιώργος Μαυρίδης: «Με κατηγόρησαν ότι είχα ναρκωτικά, έπαθα εγκεφαλικό. Εγώ δεν καπνίζω καν» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Γιώργος Μαυρίδης: Λέγανε ότι πήγα να περάσω ναρκωτικά, έπαθα εγκεφαλικό, τι να σώσω; (Βίντεο)

Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε για την σύλληψη στο Μεξικό, με αποκαλυπτικές λεπτομέρειες.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γιώργος Μαυρίδης: «Έλεγαν ότι πήγα να περάσω ναρκωτικά στο Μεξικό… είχα τρελαθεί!»

Για την περιπέτεια που πέρασε στο Μεξικό, όταν βρέθηκε εκεί για τα γυρίσματα της εκπομπής “Into the skin” μίλησε ο Γιώργος Μαυρίδης στον αέρα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου». Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής αναφέρθηκε, μάλιστα, και στα όσα ακούστηκαν εκείνες τις μέρες στην Ελλάδα σχετικά με την περιπέτειά του. «Στο Μεξικό […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Μαυρίδης: “Λέγανε ότι πήγα να περάσω ναρκωτικά, έπαθα εγκεφαλικό, τι να σώσω;”

Για την περιπέτεια που έζησε με τους συνεργάτες του όταν βρέθηκε στο Μεξικό για τις ανάγκες To άρθρο Γιώργος Μαυρίδης: “Λέγανε ότι πήγα να περάσω ναρκωτικά, έπαθα εγκεφαλικό, τι να σώσω;” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γιώργος Μαυρίδης για Μεξικό: «Έλεγαν ότι πήγα να περάσω εκεί ναρκωτικά, είχα τρελαθεί» (Video)

Για την περιπέτεια που πέρασε στο Μεξικό, αλλά και για την αναστάτωση που του προκάλεσαν όσα ακούστηκαν για τον ίδιο την εποχή εκείνη μίλησε ο Γιώργος Μαυρίδης

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Γιώργος Μαυρίδης: Έλεγαν ότι πήγα να περάσω ναρκωτικά στο Μεξικό, είχα τρελαθεί

«Κατεβαίνω από το αεροπλάνο, ανοίγω το κινητό χωρίς να έχω ιδέα τι γίνεται και έπαθα εγκεφαλικό»

Διαβάστε το στο news.gr

Μαυρίδης: «Έλεγαν ότι πήγα να περάσω ναρκωτικά στο Μεξικό, είχα τρελαθεί»

Για τη σύλληψή του

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Γιώργος Μαυρίδης: "Έλεγαν ότι πήγα να περάσω ναρκωτικά στο Μεξικό"

"Είχα τρελαθεί, δεν το πίστευα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Γιώργος Μαυρίδης: «Έλεγαν ότι πήγα να περάσω ναρκωτικά στο Μεξικό, είχα τρελαθεί»

Για την περιπέτεια που πέρασε στο Μεξικό, όταν βρέθηκε εκεί για τα γυρίσματα της εκπομπής «Into the skin» του OPEN... The post Γιώργος Μαυρίδης: «Έλεγαν ότι πήγα να περάσω ναρκωτικά στο Μεξικό, είχα τρελαθεί» appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»