Γιώργος Μαυρίδης: Η συγκινητική εξομολόγηση για τα παιδικά του χρόνια, ανήμερα των γενεθλίων του
19:02 - 16/06/2021
Γενέθλια έχει σήμερα ο Γιώργος Μαυρίδης και όπως αποκάλυψε στα social media κλείνει τα 43 του
To άρθρο Γιώργος Μαυρίδης: Η συγκινητική εξομολόγηση για τα παιδικά του χρόνια, ανήμερα των γενεθλίων του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Μαυρίδης: Η συγκινητική εξομολόγηση ανήμερα των γενεθλίων του
«Σήμερα έκλεισα τα 43 και συνεχίζω να το ζω σαν μικρό παιδί» έγραψε μεταξύ άλλων
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΓιώργος Μαυρίδης: Η συγκινητική εξομολόγηση ανήμερα των γενεθλίων του
Γενέθλια έχει σήμερα ο Γιώργος Μαυρίδης και όπως αποκάλυψε στα social media κλείνει τα 43 του χρόνια. Ο γνωστός παρουσιαστής και tatoo artist περνάει αυτή την ξεχωριστή ημέρα με τα αγαπημένα του πρόσωπα, την σύντροφό του Κρίστη Καθάργια, τον 6χρονο γιο της τον οποίο βλέπει σαν κολλητό του και τους καλύτερους του φίλους. Με αφορμή […]
The post Γιώργος Μαυρίδης: Η συγκινητική εξομολόγηση ανήμερα των γενεθλίων του appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΓιώργος Μαυρίδης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τα παιδικά του χρόνια
«Θυμάμαι όταν ήμουν παιδί, πόσο πολύ μου έλειπε να έχω έναν μπάρμπα να με κάνει να γελάω, να περνάω καλά», σημειώνει ο Γιώργος Μαυρίδης. Γενέθλια είχε την Τετάρτη, 16/06/2021, ο παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης. Όπως αποκάλυψε στα social media, κλείνει τα 43 του χρόνια. Ο γνωστός παρουσιαστής και tatoo artist περνάει αυτή την ξεχωριστή ημέρα με ... Περισσότερα
To άρθρο Γιώργος Μαυρίδης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τα παιδικά του χρόνια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΕριέττα Κούρκουλου: Η συγκινητική εξομολόγηση για την προσπάθειά της να γίνει μητέρα
Συγκινεί η Εριέττα Κούρκουλου με την ανάρτησή της
Διαβάστε το στο vita.grΕριέττα Κούρκουλου: Η συγκινητική εξομολόγηση για το παιδί που προσπαθεί να αποκτήσει
«Κάποια στιγμή οι 14 αυτές ημέρες, θα καταλήξουν σε ένα τηλεφώνημα που θα σου αλλάξει την ζωή για πάντα»
Διαβάστε το στο news.gr