Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Υψηλή γαστρονομία με… ταπεινά υλικά!
15:06 - 13/06/2021
Οταν η ζωή σού δίνει λεμόνια, φτιάξε λεμονάδα. Οταν όμως ζεις στην Ελλάδα, που σου προσφέρει άγρια χόρτα και ελαιόλαδο, φρέσκα ψάρια, εκλεκτά τυροκομικά και της γης τα καλύτερα και πιο ταπεινά μυρωδικά, τότε φτιάχνεις κάτι παραπάνω. Γράφει η Δέσποινα Κονταράκη Ντολμαδάκια με άγριο ρύζι Σπερχειού και ξύγαλο Κρήτης, για παράδειγμα, και...
The post Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Υψηλή γαστρονομία με… ταπεινά υλικά! appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr