Οι Ισραηλινοί πανηγυρίζουν για το τέλος της κυριαρχίας του Νετανιάχου

12:06 - 13/06/2021

Τραγουδώντας «Bibi ciao», παραφράζοντας το γνωστό τραγούδι των ιταλών παρτιζάνων Bella Ciao, περίπου 2.000 Ισραηλινοί συγκεντρώθηκαν χθες βράδυ στην Ιερουσαλήμ για να γιορτάσουν τη «νίκη», μία ημέρα πριν από το αναμενόμενο τέλος της κυριαρχίας του απερχόμενου πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου. Σε απόσταση περίπου 20 μέτρων από την επίσημη, αυστηρά φυλασσόμενη κατοικία του πρωθυπουργού, ο Οφίρ Ρομπίνσκι,…

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ισραήλ: Αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της κυριαρχίας Νετανιάχου

Το απόγευμα συνεδριάζει η Κνεσέτ, το ισραηλινό κοινοβούλιο, προκειμένου να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον συνασπισμό αριστερών, κεντρώων, δεξιών και αραβικών κομμάτων και τον νέο πρωθυπουργό Ναφτάλι Μπένετ, βάζοντας και επίσημα τέρμα στην περίοδο Νετανιάχου.

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί