Βασίλης Καρράς για Πασχάλη Τερζή: Δεν έχουμε πια αδελφικές σχέσεις και αυτό με λυπεί πάρα πολύ

11:08 - 30/05/2021

Ειδικότερα, όταν ρωτήθηκε αν εξακολουθούν να έχουν αδελφικές σχέσεις, ο λαϊκός τραγουδιστής, απάντησε: «Δεν έχουμε αδελφικές σχέσεις δυστυχώς, και αυτό με λυπεί πάρα πολύ». Όσο για το γιατί, ο Βασίλης Καρράς απάντησε ότι «δεν έμαθα ποτέ». «Να τον έχει ο Θεός γερός και να είναι καλά. Εγώ τον αγαπώ. Μεγαλώσαμε μαζί. Περάσαμε τα ίδια βάσανα», […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Για πρώτη φορά! Το παράπονο του Βασίλη Καρρά για τον Πασχάλη Τερζή: «Δυστυχώς, δεν έχουμε αδελφική σχέση κι αυτό με στενοχωρεί. Περάσαμε τόσα βάσανα μαζί»…

Για τη ζωή του όλη μίλησε ο Βασίλης Καρράς. Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο λαϊκός τραγουδιστής ξετύλιξε το κουβάρι ξεκινώντας από τα παιδικά του χρόνια και έφτασε μέχρι και στο κτήμα στο οποίο έχει γίνει αγρότης τα τελευταία χρόνια στα πατρικά του εδάφη στην Καβάλα. Καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω», ο Καρράς προκάλεσε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Καρράς για Τερζή: «Δυστυχώς, δεν έχουμε αδελφική σχέση κι αυτό με στενοχωρεί. Περάσαμε τόσα βάσανα μαζί»

Για πρώτη φορά! Το παράπονο του Βασίλη Καρρά για τον Πασχάλη Τερζή.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει