Έρχεται κρατικός Τειρεσίας για τους κακοπληρωτές του Δημοσίου

07:29 - 10/12/2019

Το καλοκαίρι η νέα ρύθμιση «πακέτο»

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Κρατικός Τειρεσίας» για τους κακοπληρωτές του Δημοσίου

Την ώρα που το πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας να έχει παράταση 4 μηνών και να λήγει στις 30 Απριλίου...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Έρχεται κρατικός Τειρεσίας για τους κακοπληρωτές του Δημοσίου - Τι προβλέπει

Την ώρα που το πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας να έχει παράταση 4 μηνών και να λήγει στις 30 Απριλίου, η κυβέρνηση έχει αρχίσει να επεξεργάζεται ένα νέο σχέδιο για τα χρέη των νοικοκυριών αλλά και των επιχειρήσεις. Στο πλαίσιο αυτό, εξετάζεται μια νέα ρύθμιση στην οποία θα ενταχθούν όλες οι οφειλές. Δηλαδή μια ρύθμιση – πακέτο «όλα σε ένα» η οποία θα φέρει μείωση των οφειλών των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών και παράλληλα θα οδηγήσει στην εξάλειψη της πολυδιάσπασης που δημιουργούν σήμερα οι διαφορετικές ρυθμίσεις χρεών που ισχύουν. Το οικονομικό επιτελείο έχει ήδη στα σκαριά το «πακετάρισμα» των ισχυουσών ρυθμίσεων (Εφορία, ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες, ΔΕΚΟ, ΟΤΑ) με βελτιώσεις που θα

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί