«Παιδί μου συγχώρεσέ με» – 48χρονος πατέρας αυτοκτόνησε λόγω της κρίσης στην Τουρκία
20:56 - 01/05/2021
Η οικονομική κρίση βαθαίνει στην Τουρκία με τη «βουτιά» που κάνει καθημερινά η λίρα. Αποτέλεσμα αυτού, ο 48χρονος πατέρας ενός παιδιού να βάλει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Cumhuiyet, ο Μουράτ Γκιουμούς είχε ένα μικρό κατάστημα που πουλούσε κοκορέτσι εδώ και 10 χρόνια στη Μερσίνα, έβαλε τέλος στη ζωή του λόγω […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τουρκία: 48χρονος πατέρας αυτοκτόνησε λόγω της κρίσης - "Παιδί μου συγχώρεσέ με"
Η οικονομική κρίση βαθαίνει στην Τουρκία με τη «βουτιά» που κάνει καθημερινά η λίρα με αποτέλεσμα 48χρονος πατέρας ενός παιδιού να βάλει τέλος στη ζωή του.
Διαβάστε το στο thebest.grΣυγκλονίζει την Τουρκία ο 48χρονος πατέρας που αυτοκτόνησε λόγω της οικονομικής κρίσης: «Παιδί μου, τελείωσε»
Η οικονομική κρίση βαθαίνει στην Τουρκία με τη «βουτιά» που κάνει καθημερινά η λίρα με αποτέλεσμα 48χρονος πατέρας ενός παιδιού να βάλει τέλος στη ζωή του.
Το άρθρο Συγκλονίζει την Τουρκία ο 48χρονος πατέρας που αυτοκτόνησε λόγω της οικονομικής κρίσης: «Παιδί μου, τελείωσε» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr