Μητσοτάκης: Στο πρόσωπό του Τζον Κέρι τιμούμε όσους συνέβαλαν στη γέννηση της ελεύθερης Ελλάδος

19:14 - 28/04/2021

Το βραβείο Lord Byron απονέμεται στον πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης για βράβευση Τζον Κέρι: Στο πρόσωπό του τιμούμε όλους όσοι συνέβαλαν στη γέννηση της ελεύθερης Ελλάδος

Με θερμά λόγια προλόγισε πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την απονομή του Διεθνούς Βραβείου Φιλελληνισμού «Lord Byron» από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στον Τζον Κέρι, τον πρώην Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ και νυν ειδικό απεσταλμένο του Προέδρου Τζο Μπάιντεν για ζητήματα που αφορούν την κλιματική αλλαγή. Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε ότι ως «Υπουργός Εξωτερικών επί ... Περισσότερα To άρθρο Μητσοτάκης για βράβευση Τζον Κέρι: Στο πρόσωπό του τιμούμε όλους όσοι συνέβαλαν στη γέννηση της ελεύθερης Ελλάδος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί