Πασχαλινό αρνάκι στη λαδόκολλα με θυμάρι και κεφαλοτύρι του Βασίλη Καλλίδη
14:06 - 28/04/2021
Ο Βασίλης Καλλίδης μας δείχνει πως να μαγειρέψουμε το πασχαλινό αρνάκι φούρνου ώστε να γίνει πραγματικό «λουκούμι».Υλικά:2 μπούτια από αρνάκι 4 πατάτες κομμένες κυδωνάτες2 κρεμμύδια λειωμένα4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες2 κουταλιές σούπας μουστάρδα2 λεμόνια250 γραμμάρια κεφαλοτύρι2-3 κλωναράκια θυμάρι½ φλιτζανιού ελαιόλαδοαλάτι και πιπέριΠροαιρετικά λίγο άνηθο ή μάραθο
Παρασκευή: • Σε ένα λεκανάκι βάζουμε το κρέας κομμένα σε κομμάτια μεσαίου μεγέθους, αλάτι, πιπέρι, τη μουστάρδα, το κρεμμύδι, το σκόρδο, λίγο λάδι, τα λεμόνια κομμένα σε ροδέλες, το θυμάρι και τον άνηθο (ή μάραθο), αν επιθυμούμε. Ανακατεύουμε καλά για να ανακατευτούν τα υλικά και σκεπάζουμε.
• Αφήνουμε το κρέας να μαριναριστεί
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr