Πασχαλινό αρνάκι στη λαδόκολλα με θυμάρι και κεφαλοτύρι του Βασίλη Καλλίδη

14:06 - 28/04/2021

Ο Βασίλης Καλλίδης μας δείχνει πως να μαγειρέψουμε το πασχαλινό αρνάκι φούρνου ώστε να γίνει πραγματικό «λουκούμι».Υλικά:2 μπούτια από αρνάκι 4 πατάτες κομμένες κυδωνάτες2 κρεμμύδια λειωμένα4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες2 κουταλιές σούπας μουστάρδα2 λεμόνια250 γραμμάρια κεφαλοτύρι2-3 κλωναράκια θυμάρι½ φλιτζανιού ελαιόλαδοαλάτι και πιπέριΠροαιρετικά λίγο άνηθο ή μάραθο Παρασκευή: • Σε ένα λεκανάκι βάζουμε το κρέας κομμένα σε κομμάτια μεσαίου μεγέθους, αλάτι, πιπέρι, τη μουστάρδα, το κρεμμύδι, το σκόρδο, λίγο λάδι, τα λεμόνια κομμένα σε ροδέλες, το θυμάρι και τον άνηθο (ή μάραθο), αν επιθυμούμε. Ανακατεύουμε καλά για να ανακατευτούν τα υλικά και σκεπάζουμε. • Αφήνουμε το κρέας να μαριναριστεί

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά