Γιώργος Μαυρίδης: «Ειπώθηκαν ψέματα για μένα στο Πρωινό, το έχω λήξει το θέμα με τη Φαίη»
13:05 - 20/04/2021
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή του στο Nomads, αλλά […]
The post Γιώργος Μαυρίδης: «Ειπώθηκαν ψέματα για μένα στο Πρωινό, το έχω λήξει το θέμα με τη Φαίη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Μαυρίδης: Ειπώθηκαν ψέματα για μένα στο "Πρωινό", το έχω λήξει το θέμα με τη Φαίη
«Κάποια πράγματα που ειπώθηκαν στο "Πρωινό" ήταν ψέματα και όταν βγήκα και τα είδα ένιωσα πολύ άβολα» είπε ο Γιώργος Μαυρίδης στο «Πάμε Δανάη».
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΓιώργος Μαυρίδης: Ειπώθηκε ένα πολύ κακό ψέμα στο Πρωινό για μένα όσο ήμουν στο Nomads
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης το πρωί της Τρίτης και προχώρησε σε μια αποκάλυψη για την εποχή μετά την συμμετοχή του στο Nomads. Ο tattoo artist και παρουσιαστής ανέφερε πως τότε στο Πρωινό είχαν διατυπώσει ψέμματα για το πρόσωπο του και πως δεν είχε πάει καλεσμένος στην συγκεκριμένη εκπομπή. […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιώργος Μαυρίδης κατά του Πρωινού: “Ειπώθηκαν πολλά ψέματα για μένα! Είχα κάνει συμφωνία να μην πάω καλεσμένος”
Καλεσμένος της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα το μεσημέρι ο Γιώργος Μαυρίδης. Ο παρουσιαστής γύρισε τον
To άρθρο Γιώργος Μαυρίδης κατά του Πρωινού: “Ειπώθηκαν πολλά ψέματα για μένα! Είχα κάνει συμφωνία να μην πάω καλεσμένος” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓιώργος Μαυρίδης: Είπατε ψέματα για μένα στο Πρωινό, τρελάθηκα όταν είδα τι λέγατε
Η αποκάλυψη του Γιώργου Μαυρίδη για το Nomads, τα ψέματα που είπαν στο Πρωινό και τη ρήτρα που είχε βάλει με το κανάλι.
Διαβάστε το στο thetoc.grΓιώργος Μαυρίδης: Ειπώθηκαν πολλά ψέματα για μένα στο Πρωινό
«Το έχω λήξει το θέμα με τη Φαίη» Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε για τη συμμετοχή του στο Nomads,...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιώργος Μαυρίδης: Ειπώθηκαν πολλά ψέματα για μένα στο Πρωινό
Διαβάστε το στο spoilers