Χαμός με το τραγούδι «Είμαι κουκουλοφόρος» που ακούστηκε στην ΕΡΤ – Πλεύρης – Μαρκόπουλος κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χαμός με το τραγούδι «Είμαι κουκουλοφόρος» που ακούστηκε στην ΕΡΤ – Πλεύρης – Μαρκόπουλος κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή
Από τη Δημόσια Τηλεόραση στο… Κοινοβούλιο το τραγούδι του Σπύρου Γραμμένου Τον γύρο του διαδικτύου έκανε τις τελευταίες ημέρες η εμφάνιση του Σπύρου Γραμμένου στην εκπομπή «φλΕΡΤ» της ΕΡΤ, καθώς τραγούδησε το τραγούδι «Είμαι κουκουλοφόρος». Πλέον, όμως, το εν λόγω τραγούδι αφήνει το διαδίκτυο και φτάνει στη… Βουλή. Αναλυτικότερα, λίγο πριν ολοκληρωθεί η εμφάνιση του τραγουδοποιού στην ΕΡΤ, η αρχισυντάκτρια της […]
Διαβάστε το στο lamianow.grΧαμός με τον Σπύρο Γραμμένο – Τραγούδησε στην ΕΡΤ «Είμαι κουκουλοφόρος»: Πλεύρης – Μαρκόπουλος κατέθεσαν… ερώτηση στη Βουλή
Ο Σπύρος Γραμμένος τραγούδησε ζωντανά στην ΕΡΤ το “είμαι κουκουλοφόρος” και οι Θάνος Πλεύρης και Δημήτρης Μαρκόπουλος κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή Το γύρο του διαδικτύου έκανε τις τελευταίες ημέρες η εμφάνιση του τραγουδοποιού Σπύρου Γραμμένου στην ΕΡΤ, καθώς τραγούδησε σε ζωντανή μετάση στην εκπομπή “Φλερτ” το τραγούδι του “είμαι κουκουλοφόρος”. Ο @spirosgrammenos παρέχει δωρεάν εγκεφαλικά ...
Διαβάστε το στο agrinionews.gr