Ρένος Χαραλαμπίδης: “Η γέννησή μου ήταν σοκ για την ιατρική κοινότητα”
01:51 - 16/04/2021
Μια ιδιαίτερη εξομολόγηση έκανε ο Ρένος Χαραλαμπίδης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show κι αφορά την γέννησή του και το πόσο δύσκολα ήρθε στην ζωή. “Οι γονείς μου έκανα προσπάθεια για παιδί από τότε που ήταν στην Γερμανία, λέγοντάς τους ότι δεν θα κάνουν ποτέ παιδί. Η μητέρα μου είπε στον πατέρα ... Περισσότερα
To άρθρο Ρένος Χαραλαμπίδης: “Η γέννησή μου ήταν σοκ για την ιατρική κοινότητα” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρένος Χαραλαμπίδης: “Ήταν σοκ για την ιατρική κοινωνία η γέννησή μου – Οι γονείς μου την είχαν αποδώσει σε θαύμα”
Ο Ρένος Χαραλαμπίδης σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο "The 2night Show".
Διαβάστε το στο neolaia.grΡένος Χαραλαμπίδης: Η γέννησή μου ήταν σοκ για την ιατρική κοινωνία
Ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης περιγράφει την ιστορία πίσω από την γέννησης του και γιατί θεωρήθηκε θαύμα. Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show μίλησε χθες ο Ρένος Χαραλαμπίδης κάνοντας μία ιδιαίτερη εξομολόγηση.
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε στις τεράστιες δυσκολίες τις οποίες αντιμετώπισαν οι γονείς του για να τεκνοποιήσουν αλλά και το θαύμα της γέννησή του.
«Οι γονείς μου έκαναν προσπάθεια για παιδί από τότε που ήταν στην Γερμανία, λέγοντάς τους ότι δεν θα κάνουν ποτέ παιδί. Η μητέρα μου είπε στον πατέρα μου να χωρίσουν για αυτό το γεγονός αλλά δεν ήθελε. Ένιωθα μια αμηχανία να μιλώ για την γέννησή μου γιατί οι γονείς μου την είχαν αποδώσει σε θαύμα.
Στην Ελλάδα τους εί
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr