Έπαιρναν αναρρωτικές άδειες με πλαστά ιατρικά πιστοποιητικά - Καταδίκη δύο οδηγών του ΟΑΣΘ

17:09 - 18/11/2024

Σε τρίμηνη φυλάκιση, με αναστολή, ο καθένας καταδικάστηκαν δύο υπάλληλοι του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο άνδρες έπαιρναν αναρρωτικές άδειες, προσκομίζοντας ψευδείς ιατρικές γνωματεύσεις. Το Α’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης έκρινε τους δύο υπαλλήλους του ΟΑΣΘ ένοχους για ηθική αυτουργία σε ψευδή ιατρική πιστοποίηση, κατ’ εξακολούθηση, με την αναγνώριση δύο ελαφρυντικών (πρότερο σύννομο βίο και μεταγενέστερη ... Περισσότερα To άρθρο Έπαιρναν αναρρωτικές άδειες με πλαστά ιατρικά πιστοποιητικά - Καταδίκη δύο οδηγών του ΟΑΣΘ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ματίας Αλμέιδα: Η AEK πήρε τη σωστή απόφαση με τον Λιβάι Γκαρσία – Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και χωρίς αυτόν

Ιωάννης Μελισσανίδης: Θα ήθελα να κάνω μια ωραία αθλητική εκπομπή, κάτι έχω στο μυαλό μου

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ live για την 22η αγωνιστική στη Super League

Δημήτρης Μπάσης: Δεν έδωσα χρόνο στα παιδιά μου γιατί έλειπα πολύ για την δουλειά μου

Άρης – Πανιώνιος 80-72: Νέα νίκη για τους Θεσσαλονικείς και μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην Greek Basketball League

Καιρός αύριο: Χιόνια στην Εύβοια και την Κρήτη και βροχές στα ανατολικά – Οι άνεμοι θα πνέουν θυελλώδεις έως 8 μποφόρ