Δες πως και γιατί πρέπει να αρχίσεις να βάφεις τα νύχια σου

21:15 - 09/04/2021

Τον τελευταίο χρόνο βλέπουμε όλο και περισσότερους άντρες να βάφουν τα νύχια τους, κάτι το οποίο δεν μας προκαλεί και τόσο μεγάλη εντύπωση, καθώς πριν δεκαετίες ο Ντέιβιντ Μπόουι, ο Κερτ Κομπειν, ο Τζόνι Ντεπ, ο Λου Ριντ, ο Ντένις Ρόντμαν, ο Όζι Όσμπορν και πολλοι άλλοι διάσημοι άντρες είχαν εμφανιστεί με βερνίκι νυχιών. Πλέον ... Περισσότερα To άρθρο Δες πως και γιατί πρέπει να αρχίσεις να βάφεις τα νύχια σου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται για το Eurobasket πριν από την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής Ελλάδας

Άριελ Κωνσταντινίδη: Δεν με ξάφνιασε που μας παρουσίασαν ως ζευγάρι με τον Κώστα Κιμούλη, το περιμέναμε

Νίκος Δένδιας: «Μόνο ο Αρχιεπίσκοπος δεν παίρνει τηλέφωνο για να μην υπηρετήσουν σε πλοία κληρωτοί ναύτες»

Βρετανία: Ισόβια σε δυο έφηβους για την δολοφονία ενός ανήλικου μέσα σε λεωφορείο

Μορφούλα Ιακωβίδου: «Μου είχε τύχει σκηνικό που με χτύπησε κάποιο λουλούδι μαζί με τον δίσκο και με έσκισε»

Σοφία Βογιατζάκη: Παρότι «έφυγαν», είναι πάντα μέσα μου, στο μυαλό μου και στην καρδιά μου