Ενόργανη Γυμναστική: Καταγγελίες σοκ για βασανιστήρια – «Με έσερνε από τα μαλλιά, μάτωναν τα αυτιά μου»

18:36 - 08/04/2021

Νέες καταγγελίες συνταράσσουν το οικοδόμημα του ελληνικού αθλητισμού με την σκυτάλη να έχει περάσει στην ενόργανη γυμναστική. Τα όσα βίωσαν αθλητές και αθλήτριες πραγματικά σοκάρουν και ξεπερνούν κάθε φαντασία. Δεν είναι υπερβολή να τα χαρακτηρίσει κάποιος και ως βασανιστήρια.  Μία από τις αθλήτριες που συνυπογράφει την επιστολή προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό, ... Περισσότερα To άρθρο Ενόργανη Γυμναστική: Καταγγελίες σοκ για βασανιστήρια – «Με έσερνε από τα μαλλιά, μάτωναν τα αυτιά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ενόργανη Γυμναστική: Καταγγελίες σοκ – «Με έσερνε από τα μαλλιά, μάτωναν τα αυτιά μου»

Νέες καταγγελίες συνταράσσουν το οικοδόμημα του ελληνικού αθλητισμού με την σκυτάλη να έχει περάσει στην ενόργανη γυμναστική. Τα όσα βίωσαν αθλητές και αθλήτριες πραγματικά σοκάρουν και ξεπερνούν κάθε φαντασία. Δεν είναι υπερβολή να τα χαρακτηρίσει κάποιος και ως βασανιστήρια. Μία από τις αθλήτριες που συνυπογράφει την επιστολή προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ενόργανη γυμναστική - Δήμητρα Καστρίτση: «Με έσερναν σε όλο το γήπεδο, μάτωναν τα αυτιά μου»

Η μαρτυρία της αθλήτριας, Δήμητρας Καστρίτση, η οποία συνυπογράφει την επιστολή των 22 αθλητών και αθλητριών της ενόργανης γυμναστικής που έστειλαν στον πρωθυπουργό και στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Σφάζονται» στον ΣΥΡΙΖΑ για τη «νίκη» στις εκλογές συνέδρων: Και οι δύο πλευρές λένε ότι κερδίζουν

ΟΙ ΗΠΑ προειδοποιούν το Ιράν να μην επιτεθούν ξανά στο Ισραήλ: «Δεν θα μπορέσουμε να τους συγκρατήσουμε»

Super League: Η κορυφή του Ολυμπιακού και η χορταστική ισοπαλία στη Λεωφόρο – Βαθμολογία, φάσεις, γκολ

Μαρούσι – ΠΑΟΚ 80-81: Άντεξε στην αντεπίθεση των γηπεδούχων και πήρε αγχωτικό «διπλό»

Formula 1: Ματαιώθηκαν οι δοκιμές κατάταξης στη Βραζιλία λόγω καταιγίδας

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε γκολ νίκης για την Μπενφίκα στην έδρα της Φαρένσε