Η ζακυνθινή γεύση που θα σας μείνει αξέχαστη: Αγκινάρες παραγιομιστές

14:33 - 03/04/2021

Οι αγκινάρες είναι πολυετές λαχανικό. Από το φυτό χρησιμοποιείται στη μαγειρική το άνθος. Μαγειρεύεται αφού καθαριστεί από τα πέταλα και το χνούδι. Οι αγκινάρες στην Κρήτη τρώγονται και ωμές με λεμόνι, ιδιαίτερα νόστιμος μεζές για τσικουδιά. Χαρακτηρίζονται από υψηλή διατροφική αξία με 1 μέτρια αγκινάρα να περιέχει το ¼ της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας για το ... Περισσότερα To άρθρο Η ζακυνθινή γεύση που θα σας μείνει αξέχαστη: Αγκινάρες παραγιομιστές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζακυνθινή υπεργεύση: Αγκινάρες παραγιομιστές

Οι αγκινάρες  είναι πολυετές λαχανικό. Από το φυτό χρησιμοποιείται στη μαγειρική το άνθος.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Αδιανόητη ασέβεια κατά της ομάδας μας, ήρθε η ώρα για επαγγελματική διαιτησία στο μπάσκετ στα πρότυπα του ποδοσφαίρου»

Θήβα: Έκαναν 30 διαρρήξεις μέσα σε 10 ημέρες – Κάτοικοι καταγγέλλουν Ρομά για κλοπές, ναρκωτικά και επιθέσεις με πέτρες

Φινλανδία – Ελλάδα 0-0 live: Μαζική άμυνα από τους γηπεδούχους που δεν επιτρέπουν στην Εθνική να δημιουργήσει ευκαιρίες

MotoGP: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Χόρχε Μαρτίν με Pramac Ducati

Βασίλης Μαυρογεωργίου: «Με το “Έχω παιδιά” έχω αρχίσει να φαντάζομαι τον εαυτό μου με μια τέτοια οικογένεια»

Νεκροί δύο στρατιώτες από ισραηλινή επίθεση στα νότια του Λιβάνου