Η ζακυνθινή γεύση που θα σας μείνει αξέχαστη: Αγκινάρες παραγιομιστές
14:33 - 03/04/2021
Οι αγκινάρες είναι πολυετές λαχανικό. Από το φυτό χρησιμοποιείται στη μαγειρική το άνθος. Μαγειρεύεται αφού καθαριστεί από τα πέταλα και το χνούδι. Οι αγκινάρες στην Κρήτη τρώγονται και ωμές με λεμόνι, ιδιαίτερα νόστιμος μεζές για τσικουδιά. Χαρακτηρίζονται από υψηλή διατροφική αξία με 1 μέτρια αγκινάρα να περιέχει το ¼ της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας για το ... Περισσότερα
To άρθρο Η ζακυνθινή γεύση που θα σας μείνει αξέχαστη: Αγκινάρες παραγιομιστές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζακυνθινή υπεργεύση: Αγκινάρες παραγιομιστές
Οι αγκινάρες είναι πολυετές λαχανικό. Από το φυτό χρησιμοποιείται στη μαγειρική το άνθος.
Διαβάστε το στο thebest.gr