Η συνταγή της ημέρας: Κοτόπουλο κοκκινιστό με κριθαράκι

12:48 - 30/03/2021

Κοτόπουλο κοκκινιστό με κριθαράκι, ή αλλιώς γιουβέτσι κοτόπουλο από τη μοναδική Ντίνα Νικολάου. Αν έχουμε χρόνο, μπορούμε να μαρινάρουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου για 3 – 4 ώρες με μαρινάδα που θα φτιάξουμε από το κρασί, το ξίδι και τα μπαχαρικά της συνταγής. Στο μείγμα αυτό θα προσθέσουμε και 50... The post Η συνταγή της ημέρας: Κοτόπουλο κοκκινιστό με κριθαράκι appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Πήρε το θρίλερ στο Αλεξανδρειο απέναντι στον Άρη, με… υπογραφή Άνταμς το Μαρούσι (72-74)

Οδηγός αστικού λεωφορείου συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος: Το κατάλαβαν οι επιβάτες – Αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ

Έκτακτο: Πέθανε ο Γιάννης Μπουτάρης

Πάτησε στην κορυφή η ΑΕΚ: 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Κέιτ Μίντλετον: Εκθαμβωτική η πριγκίπισσα της Ουαλίας – Μάγεψε τα πλήθη με την παρουσία της στο πλευρό του Ουίλιαμ

Νέο «χαστούκι» στη Σίτι από την Μπράιτον 2-1: Τέταρτη σερί ήττα