Ώρα παρέλασης 25 Μαρτίου: Αναστασία Ζαννή σοπράνο- Μπακαλιάρος σκορδαλιά κουρκουτι
11:06 - 25/03/2021
Ο μπακαλιάρος που προορίζεται για τηγάνι πρέπει να είναι σχετικά χονδρός και όχι λεπτός. 2. Το κουρκούτι δεν πρέπει να είναι πολύ παχύ γύρω του. 3. Στο τηγάνισμα δεν πρέπει να στοιβάζονται πολλά μπακαλιαράκια μαζί και το λάδι πρέπει να είναι καυτό για να τηγανιστούν γρήγορα (όχι να «βράζουν» μέσα στο λάδι).
Το άρθρο Ώρα παρέλασης 25 Μαρτίου: Αναστασία Ζαννή σοπράνο- Μπακαλιάρος σκορδαλιά κουρκουτι εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr