Μπακαλιάρος σκορδαλιά γιατί τρώμε σήμερα

10:33 - 25/03/2021

Η σκορδαλιά παραδοσιακά φτιάχνεται στο γουδί, όπου πολτοποιείται το σκόρδο και προστίθεται σιγά σιγά το λάδι. Σίγουρα απαιτεί περισσότερο χρόνο αλλά δίνει μια αφράτη και ‘άγρια’ σκορδαλιά που έχει φτιαχτεί με μεράκι. Το άρθρο Μπακαλιάρος σκορδαλιά γιατί τρώμε σήμερα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπακαλιάρος σκορδαλιά

Για 4-6 άτομα Ετοιμασία: 30 λεπτά Μαγείρεμα: 30 λεπτά Υλικά - 1 φύλλο ή 1 κιλό μπακαλιάρος παστός - 2 φλιτζάνια αλεύρι - 1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη - Αλάτι, ζάχαρη και άσπρο πιπέρι - Νερό όσο πάρει Για τη σκορδαλιά - 4 πατάτες βρασμένες και ξεφλουδισμένες - Μισό φλιτζάνι παρθένο ελαιόλαδο - 2-4 σκελίδες […] The post Μπακαλιάρος σκορδαλιά first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekklisiaonline.gr

Στέψη Βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο Όρκος στην Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Ύμνοι (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την ευωδιαστή Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής του Παραλύτου

Τελέστηκε το Σαρανταημερο Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραιμ Δικαιου

ΛΑΡΙΣΑ: Παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό στις 17 ΜαΪου – Εσπερινό κήρυγμα

Εορτολόγιο Κυριακή 7 Μαΐου 2023