Μπακαλιάρος σκορδαλιά γιατί τρώμε σήμερα
10:33 - 25/03/2021
Η σκορδαλιά παραδοσιακά φτιάχνεται στο γουδί, όπου πολτοποιείται το σκόρδο και προστίθεται σιγά σιγά το λάδι. Σίγουρα απαιτεί περισσότερο χρόνο αλλά δίνει μια αφράτη και ‘άγρια’ σκορδαλιά που έχει φτιαχτεί με μεράκι.
Το άρθρο Μπακαλιάρος σκορδαλιά γιατί τρώμε σήμερα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπακαλιάρος σκορδαλιά
Για 4-6 άτομα Ετοιμασία: 30 λεπτά Μαγείρεμα: 30 λεπτά Υλικά - 1 φύλλο ή 1 κιλό μπακαλιάρος παστός - 2 φλιτζάνια αλεύρι - 1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη - Αλάτι, ζάχαρη και άσπρο πιπέρι - Νερό όσο πάρει Για τη σκορδαλιά - 4 πατάτες βρασμένες και ξεφλουδισμένες - Μισό φλιτζάνι παρθένο ελαιόλαδο - 2-4 σκελίδες […]
The post Μπακαλιάρος σκορδαλιά first appeared on Lykavitos.gr.
Διαβάστε το στο lykavitos.gr