Ηλίας Μαμαλάκης για την κόντρα Μπαρμπαρίγου – Πετρετζίκη για την γαλατόπιτα – “Οι συνταγές δεν έχουν ιδιοκτήτη”
01:04 - 24/03/2021
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, χωρίς βέβαια να τον ονομάσει έδειξε την ενόχλησή της για την γαλατόπιτα της Μάνης φωτογραφίζοντας τον Άκη Πετρετζίκη. Η γνωστή μαγείρισσα έγραψε μεταξύ άλλων: Γαλατόπιτα Μάνης. Η δική μου γαλατόπιτα όμως είναι διαφορετική έχει καραμελωμένα φύλλα με ξηρούς καρπούς και εγώ την ονόμασα γαλατόπιτα Μάνης. Κι έτσι αυτός πήρε την συνταγή μου […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
O Ηλίας Μαμαλάκης για την κόντρα Μπαρμπαρίγου – Πετρετζίκη: Οι συνταγές δεν έχουν ιδιοκτήτη
Ο Ηλίας Μαμαλάκης τοποθετήθηκα για την κόντρα της «γαλατόπιτας».
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΟ Μαμαλάκης πήρε θέση στην κόντρα Μπαρμπαρίγου-Πετρετζίκης: «Καμία συνταγή δεν σε κάνει πλούσιο»
Θέση για τη μαγειρική κόντρα ανάμεσα στον Άκη Πετρετζίκη και την Αργυρώ Μπαμπαρίγου πήρε ο Ηλίας Μαμαλάκης.
Διαβάστε το στο GazzettaΗ σκληρή απάντηση του Μαμαλάκη στην Μπαρμπαρίγου: Οι συνταγές δεν έχουν ιδιοκτήτη
Ο Ηλίας Μαμαλάκης τοποθετήθηκε σχετικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε δυο πολύ γνωστούς τηλεοπτικούς μάγειρες. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο ξέσπασμα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η σκληρή απάντηση του Μαμαλάκη στην Μπαρμπαρίγου: Οι συνταγές δεν έχουν ιδιοκτήτη
Διαβάστε το στο spoilersΜαμαλάκης: Τοποθετήθηκε στην κόντρα Μπαρμπαρίγου – Πετρετζίκη για την γαλατόπιτα
Ποιος την έφτιαξε πρώτος;
Διαβάστε το στο ekriti.grΟ Μαμαλάκης «πετσόκοψε» την Μπαρμπαρίγου: «Οι συνταγές δεν έχουν ιδιοκτήτη»
Ο Μαμαλάκης «πετσόκοψε» την Μπαρμπαρίγου: «Οι συνταγές δεν έχουν ιδιοκτήτη» Θέση στην κόντρα που ξεκίνησε ανάμεσα σε δυο πολύ γνωστούς τηλεοπτικούς μάγειρες πήρε ο Ηλίας Μαμαλάκης. Ο λόγος για το ξέσπασμα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στο Instagram κατηγορώντας τον Άκη Πετρετζίκη (χωρίς να τον κατονομάζει) ότι της έκλεψε τη συνταγή της γαλατόπιτας Μάνης. Ο Ηλίας Μαμαλάκης […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr