To «καρφί» της Α.Μπαρμπαρίγου στο Instagram για την αντιγραφή συνταγής της (φώτο)

09:41 - 22/03/2021

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μέσω δημοσίευσής της στα social media αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό αντιγραφής συνταγής, που φάνηκε να την πείραξε ιδιαιτέρως. Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται σε μια συνταγή γαλατόπιτας του 2012 που όπως σχολιάζει χαρακτηριστικά «κοπιαρίστηκε» από πολλούς, αφήνοντας αιχμές χωρίς ωστόσο να κατονομάσει κάποιον ή κάποια συνάδελφό της: «Έμαθα στην ζωή μου να μην κοιτάω ποτέ τι κάνει ο διπλανός μου. Έτσι ξεκίνησα κι έτσι πορεύομαι στην ζωή μου. Δεν καταδέχομαι να αντιγράψω ποτέ και κανέναν και ο νοών νοήτο ή απλά συνεχίζει να εμπνέεται με δικούς μου τίτλους και άλλους ξηρούς καρπούς». Αναλυτικά το ποστ της κ. Μπαρμπαρίγου στον προσωπικό της λογαριασμό: «Γαλατόπιτα Μάνης. Όταν την βά

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Κατακεραυνώνει σεφ που αντέγραψε συνταγή της

Με μια καυστική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου κατηγορεί συνάδελφό της ο οποίος αντέγραψε δική της συνταγή.Η αντιγραφή συνταγών έχει γίνει πολύ απλή υπόθεση στις ημέρες μας, αφού μια περιήγηση στο ίντερνετ αρκεί για να βρει κανείς ό,τι επιθυμεί η ψυχούλα του. Όμως, όταν οι συνταγές έχουν «ονοματεπώνυμο», θα πρέπει κανείς να είναι διπλά προσεκτικός. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έχει «διδάξει» γενιές Ελλήνων πως να μαγειρεύουν νόστιμα, εύκολα και υγιεινά στο σπίτι, διασκευάζοντας παραδοσιακές συνταγές του τόπου μας τις οποίες προσαρμόζει για τις ανάγκες του σύγχρονου οικιακού «σεφ». Κάπως έτσι γεννήθηκε στο μυαλό της και η συνταγή της «γαλατόπιτας Μάνης»,

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις