Νίκος Αναδιώτης: «Είναι πιθανό να έχω ασκήσει λεκτική βία και ζητώ συγνώμη»

11:28 - 15/03/2021

Συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day παραχώρησε ο Νίκος Αναδιώτης το πρωινό της Δευτέρας. Μιλώντας στη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη, ο […] The post Νίκος Αναδιώτης: «Είναι πιθανό να έχω ασκήσει λεκτική βία και ζητώ συγνώμη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Αναδιώτης: «Είναι πιθανό να έχω ασκήσει λεκτική βία και ζητώ συγγνώμη»

Το πρώην μοντέλο αποκάλυψε και την πιο δύσκολη συνεργασία του σε τηλεοπτική εκπομπή 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Νίκος Αναδιώτης: Πιθανό είναι να έχω κάνει εγώ λεκτική βία σε κάποιον -Του ζητώ ειλικρινά συγγνώμη

Τι είπε ο ηθοποιός και πρώην μοντέλο για την πιο δύσκολη συνεργασία του

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Νίκος Αναδιώτης: «Πιθανό είναι να έχω κάνει εγώ λεκτική βία σε κάποιον και του ζητώ ειλικρινά συγγνώμη»

Ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε στην κάμερα του Happy Day και αναφέρθηκε στο πλήθος των καταγγελιών που έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο ενώ δε δίστασε να ζητήσει συγγνώμη από όσους και ο ίδιος πιθανόν να έχει στεναχωρήσει

Διαβάστε το στο in.gr

Αναδιώτης: Είναι πιθανό να έχω ασκήσει λεκτική βία, ζητώ συγνώμη

Για τις καταγγελίες που σχετίζονται με τον καλλιτεχνικό χώρο μίλησε ο Νίκος Αναδιώτης. «Με λυπεί όλο αυτό που συμβαίνει στο θέατρο αυτή την περίοδο. Σε όλους, λίγο ή πολύ, του χώρου αυτά ήταν ακουστά», είπε αρχικά στην πρωινή εκπομπή Happy Day και πρόσθεσε: «Πιο πιθανό είναι αν έχω κάνει εγώ λεκτική βία σε κάποιον και […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νίκος Αναδιώτης: «Είναι πιθανό να έχω ασκήσει λεκτική βία και ζητώ συγνώμη», vid

“Η απληστία μου με έφαγε” παραδέχεται ο Νίκος Αναδιώτης για την δυσκολότερη τηλεοπτική του στιγμή! Το άρθρο Νίκος Αναδιώτης: «Είναι πιθανό να έχω ασκήσει λεκτική βία και ζητώ συγνώμη», vid εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Νίκος Αναδιώτης: Είναι πιθανό να έχω ασκήσει λεκτική βία και ζητώ συγγνώμη

«Ξέρω όμως γιατί το έπαθα… Γιατί ήμουν άπληστος»

Διαβάστε το στο news.gr

Αναδιώτης: «Είναι πιθανό να έχω ασκήσει λεκτική βία και ζητώ συγνώμη»

To παραδέχτηκε δημόσια

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Νίκος Αναδιώτης : «Πιθανό είναι να έχω κάνει εγώ λεκτική βία σε κάποιον και του ζητώ ειλικρινά συγγνώμη» (vid)

Ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε στην κάμερα του Happy Day και αναφέρθηκε στο πλήθος των καταγγελιών που έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο ενώ δε δίστασε να ζητήσει συγγνώμη από όσους και ο ίδιος πιθανόν να έχει στεναχωρήσει.

Διαβάστε το στο to10.gr

Νίκος Αναδιώτης: «Είναι πιθανό να έχω ασκήσει λεκτική βία και ζητώ συγγνώμη»

Ο Πατρινός, Νίκος Αναδιώτης μίλησε στην κάμερα του Happy Day και αναφέρθηκε στο πλήθος των καταγγελιών που έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο ενώ δε δίστασε να ζητήσει συγγνώμη από όσους και ο ίδιος πιθανόν να έχει στεναχωρήσει. «Με λυπεί όλο αυτό που συμβαίνει στο θέατρο αυτή την περίοδο. Σε όλους, λίγο ή πολύ, του χώρου […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Νίκος Αναδιώτης: "Είναι πιθανό να έχω ασκήσει λεκτική βία και ζητώ συγνώμη" (video)

"Η απληστία μου με έφαγε"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μαρία Φιλίππου: «Άρχισε να λέω «τι έχω», κόπηκαν τα πόδια μου και ζαλιζόμουν»

Grand Hotel: Ο Πέτρος ανακαλύπτει ότι Σοφία και Αλέξανδρος έδωσαν ψεύτικο άλλοθι για το βράδυ του φόνου της Βασιλικής

Τιτίκα Στασινοπούλου: «Ο Στάθης Ψάλτης είχε μια χυδαιότητα και δεν ήθελα να συνεργαστώ μαζί του»

Δανάη Μπάρκα για τη μέρα των εργένηδων: «Χρόνια μου πολλά» – Βαγγέλης Χαρισόπουλος: «Ας το πιστέψουμε»

Πέτρος Ξεκούκης για Άγιο Έρωτα: «Επαναλαμβάνεται το ίδιο θέμα με το Άγγιγμα Ψυχής»

Ιεροκλής Μιχαηλίδης για Σταρόβα: «Μου κόπηκαν τα ήπατα, όταν πήγα και τον είδα μετά από μερικές ώρες ήταν τρομακτικό»