Νίκος Αναδιώτης: «Είναι πιθανό να έχω ασκήσει λεκτική βία και ζητώ συγνώμη»
11:28 - 15/03/2021
Συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day παραχώρησε ο Νίκος Αναδιώτης το πρωινό της Δευτέρας. Μιλώντας στη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη, ο […]
The post Νίκος Αναδιώτης: «Είναι πιθανό να έχω ασκήσει λεκτική βία και ζητώ συγνώμη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Αναδιώτης: «Είναι πιθανό να έχω ασκήσει λεκτική βία και ζητώ συγγνώμη»
Το πρώην μοντέλο αποκάλυψε και την πιο δύσκολη συνεργασία του σε τηλεοπτική εκπομπή
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΝίκος Αναδιώτης: Πιθανό είναι να έχω κάνει εγώ λεκτική βία σε κάποιον -Του ζητώ ειλικρινά συγγνώμη
Τι είπε ο ηθοποιός και πρώην μοντέλο για την πιο δύσκολη συνεργασία του
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΝίκος Αναδιώτης: «Πιθανό είναι να έχω κάνει εγώ λεκτική βία σε κάποιον και του ζητώ ειλικρινά συγγνώμη»
Ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε στην κάμερα του Happy Day και αναφέρθηκε στο πλήθος των καταγγελιών που έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο ενώ δε δίστασε να ζητήσει συγγνώμη από όσους και ο ίδιος πιθανόν να έχει στεναχωρήσει
Διαβάστε το στο in.grΑναδιώτης: Είναι πιθανό να έχω ασκήσει λεκτική βία, ζητώ συγνώμη
Για τις καταγγελίες που σχετίζονται με τον καλλιτεχνικό χώρο μίλησε ο Νίκος Αναδιώτης. «Με λυπεί όλο αυτό που συμβαίνει στο θέατρο αυτή την περίοδο. Σε όλους, λίγο ή πολύ, του χώρου αυτά ήταν ακουστά», είπε αρχικά στην πρωινή εκπομπή Happy Day και πρόσθεσε: «Πιο πιθανό είναι αν έχω κάνει εγώ λεκτική βία σε κάποιον και […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΝίκος Αναδιώτης: «Είναι πιθανό να έχω ασκήσει λεκτική βία και ζητώ συγνώμη», vid
“Η απληστία μου με έφαγε” παραδέχεται ο Νίκος Αναδιώτης για την δυσκολότερη τηλεοπτική του στιγμή!
Το άρθρο Νίκος Αναδιώτης: «Είναι πιθανό να έχω ασκήσει λεκτική βία και ζητώ συγνώμη», vid εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΝίκος Αναδιώτης: Είναι πιθανό να έχω ασκήσει λεκτική βία και ζητώ συγγνώμη
«Ξέρω όμως γιατί το έπαθα… Γιατί ήμουν άπληστος»
Διαβάστε το στο news.grΝίκος Αναδιώτης : «Πιθανό είναι να έχω κάνει εγώ λεκτική βία σε κάποιον και του ζητώ ειλικρινά συγγνώμη» (vid)
Ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε στην κάμερα του Happy Day και αναφέρθηκε στο πλήθος των καταγγελιών που έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο ενώ δε δίστασε να ζητήσει συγγνώμη από όσους και ο ίδιος πιθανόν να έχει στεναχωρήσει.
Διαβάστε το στο to10.grΝίκος Αναδιώτης: «Είναι πιθανό να έχω ασκήσει λεκτική βία και ζητώ συγγνώμη»
Ο Πατρινός, Νίκος Αναδιώτης μίλησε στην κάμερα του Happy Day και αναφέρθηκε στο πλήθος των καταγγελιών που έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο ενώ δε δίστασε να ζητήσει συγγνώμη από όσους και ο ίδιος πιθανόν να έχει στεναχωρήσει. «Με λυπεί όλο αυτό που συμβαίνει στο θέατρο αυτή την περίοδο. Σε όλους, λίγο ή πολύ, του χώρου […]
Διαβάστε το στο dete.gr