Σταματά την απεργία πείνας ο Κουφοντίνας – Η δήλωσή του από τη ΜΕΘ

11:25 - 14/03/2021

Σταματά την απεργία πείνας ο Δημήτρης Κουφοντίνας, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε δήλωσή του. «Αυτό που γίνεται εκεί έξω είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό για το οποίο ξεκίνησε. Μπροστά στη δύναμη αυτών των αγώνων, δηλώνω απ’ τη μεριά μου ότι με την καρδιά και το μυαλό είμαι κι εγώ εκεί, ανάμεσά σας» σημειώνει ο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταματά την απεργία πείνας ο Κουφοντίνας - Η δήλωσή του από την εντατική

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Σταματάει την απεργία πείνας ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Με δήλωσή του ο Δημήτρης Κοφοντίνας σταματά την απεργία πείνας.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Σταματά την απεργία πείνας o Δημήτρης Κουφοντίνας

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας σταματά την απεργία πείνας σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Κυριακής.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Σταματάει την απεργία πείνας ο Δημ. Κουφοντίνας- Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Λαμίας

Σοβαρή παραμένει, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΝ Λαμίας, η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα ο οποίος νωρίτερα προανήγγειλε με δήλωσή του μέση της δικηγόρου Ιωάννας Κούρτοβικ ότι σταματάει την πολυήμερη απεργίας πείνας. 

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Σταματά την απεργία πείνας ο Κουφοντίνας: “Με την καρδιά και το μυαλό είμαι ανάμεσά σας”

Αναλυτικά τονίζει: “Η Αλληλεγγύη είναι η ζωτική συνθήκη που μας ενώνει στους αγώνες. Ευχαριστώ τους φίλους και συντρόφους που στάθηκαν αλληλέγγυοι . Ευχαριστώ όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους για την συμπαράστασή τους, που δεν ήταν συμπαράσταση σε ένα πρόσωπο, αλλά σε μια στιγμή αγώνα, απέναντι σε μια απάνθρωπη εξουσία . Αλληλεγγύη και συμπαράσταση που δείξανε ότι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σταματά την απεργία πείνας ο Δημ. Κουφοντίνας

Σύμφωνα με τη συνήγορό του Ιωάννα Κούρτοβικ, ο Δημήτρης Κουφοντίνας, της δήλωσε τηλεφωνικά μέσα από τη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, ότι διακόπτει την απεργία πείνας, μετά από 65 μέρες.

Διαβάστε το στο documentonews.gr

Σταματά την απεργία πείνας Δημήτρης Κουφοντίνας

«Η οικογένεια που κυβερνά απόδειξε πόσο αδίστακτη είναι στον εξευτελισμό των νόμων και του Συντάγματος, στην διαχείριση της δικαιοσύνης. Τους τα χαρίζω. Τους κρίνει ο κόσμος που κατεβαίνει στους δρόμους» δήλωσε ο κρατούμενος.

Διαβάστε το στο euro2day.gr

Τερμάτισε την απεργία πείνας ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Σε δήλωσή του, έπειτα από μακρά απεργία πείνας, αναφέρει ότι «αυτό που γίνεται εκεί έξω είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό για το οποίο ξεκίνησε» και ευχαριστεί όσους του συμπαραστάθηκαν The post Τερμάτισε την απεργία πείνας ο Δημήτρης Κουφοντίνας appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Σταματά την απεργία πείνας ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Σταματά την απεργία πείνας ο Δημήτρης Κουφοντίνας, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε δήλωσή του. «Αυτό που γίνεται εκεί έξω είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό για το οποίο ξεκίνησε. Μπροστά στη δύναμη αυτών των αγώνων, δηλώνω απ’ τη μεριά μου ότι με την καρδιά και το μυαλό είμαι κι εγώ εκεί, ανάμεσά σας» σημειώνει ο […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Σταματά την απεργία πείνας ο Κουφοντίνας!

Σταματά την απεργία πείνας ο Δημήτρης Κουφοντίνας, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε δήλωσή του. «Αυτό που γίνεται εκεί έξω είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό για το οποίο ξεκίνησε. Μπροστά στη δύναμη αυτών των αγώνων, δηλώνω απ’ τη μεριά μου ότι με την καρδιά και το μυαλό είμαι κι εγώ εκεί, ανάμεσά σας» σημειώνει σε […] The post Σταματά την απεργία πείνας ο Κουφοντίνας! appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Σταματά την απεργία πείνας ο Δ. Κουφοντίνας!

Lamianow.gr Σταματά την απεργία πείνας ο Δ. Κουφοντίνας! Με δήλωση που εξέδωσε το πρωί της Κυριακής 14/3/2021, ο καταδικασμένος για συμμετοχή στη “17 Νοέμβρη”, Δημήτρης Κουφοντίνας που βρίσκεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, σταματά την απεργία πείνας που σημειωτέον την ξεκίνησε από τις 8 Ιανουαρίου 2021. Η δήλωση του Κουφοντίνα «Η Αλληλεγγύη είναι η ζωτική συνθήκη που μας ενώνει στους αγώνες. Ευχαριστώ τους […] Σταματά την απεργία πείνας ο Δ. Κουφοντίνας! Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Σταματά την απεργία πείνας ο Δημήτρης Κουφοντίνας - Η δήλωσή του

Σταματά την απεργία πείνας ο Δημήτρης Κουφοντίνας, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε δήλωσή του.

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr

Σταματά την απεργία πείνας ο Δημήτρης Κουφοντίνας – Η δήλωσή του μέσα από την εντατική

Η Αλληλεγγύη είναι η ζωτική συνθήκη που μας ενώνει στους αγώνες.

Διαβάστε το στο to10.gr

Σταματά την απεγία πείνας ο Κουφοντίνας;

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας μετά από 65 ημέρες απεργίας πείνας και σοβαρά προβλήματα υγείας που έχει πλέον, νοσηλεόμενος στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίαςδ κατά πάσα πιθανότητα διακόπτει την απεργία σύμφωνα με δήλωσή του που έδωσε στην δημοσιότητα η δικηγόρος του Ιωάννα Κούρτοβικ!

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr

Σταματά την απεργία πείνας ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Με δήλωσή του που μετέφερε η συνήγορός του ευχαριστεί όσους του συμπαρίστανται και δηλώνει «παρών» «με την καρδιά και το μυαλό του» στις κινητοποιήσεις Με δήλωσή του ο Δημήτρης Κουφοντίνας προαναγγέλλει τη λήξη της απεργίας πείνας. Το μέλος της 17Ν το οποίο έχει κατέλθει σε απεργία πείνας σε τηλεφωνική δήλωσή του, μέσω της συνηγόρου Ιωάννας […]

Διαβάστε το στο

Σταματά την απεργία πείνας ο Κουφοντίνας -Η δήλωσή του από τη ΜΕΘ

Σταματά την απεργία πείνας ο Δημήτρης Κουφοντίνας, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε δήλωσή του. «Αυτό που γίνεται εκεί έξω είναι... The post Σταματά την απεργία πείνας ο Κουφοντίνας -Η δήλωσή του από τη ΜΕΘ appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους