Ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής της από το Mega

11:00 - 05/03/2021

Η Ζωή Δημητράκου ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής της, Γυμναστική… από σπίτι. Η γυμνάστρια έκανε μια To άρθρο Ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής της από το Mega δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής της από το Mega

Η Ζωή Δημητράκου ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής της, Γυμναστική… από σπίτι με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, τονίζοντας πόσο ευλογημένη αισθάνεται. «Καλημέρα σε όλους! Σήμερα.. ένα υπέροχο ταξίδι… φτάνει στο τέλος του! Η εκπομπή μας, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ… ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ, που με τόση αγάπη και ενσυναίσθηση δημιουργήθηκε για να περάσουμε πιο εύκολα αυτές τις δύσκολες […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αναδάσωση στην περιοχή της Κινέτας από τον όμιλο Motor Oil

Αναδάσωση στην περιοχή της Κινέτας από τον όμιλο Motor Oil Παρ., 05/03/2021 - 15:37

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Μυρτώ Αλικάκη: «Φταίω κι εγώ για κάποιες δύσκολες καταστάσεις που έχω διανύσει»

Αλέκος Συσσοβίτης: «Η μητέρα μου δούλευε ως υπηρέτρια από 9 χρονών, μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο»

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες