Τσικνοπέμπτη: Τι μπορείτε να φάτε για να μειώσετε τα επίπεδα χοληστερίνης μετά την κρεατοφαγία
08:35 - 04/03/2021
Η Τσικνοπέμπτη είναι μια από τις πιο αγαπημένες γιορτές των Ελλήνων, αφού όλοι λατρεύουμε το κρέας που ψήνετε στα κάρβουνα.
Αλλά μαζί με την απόλαυση της γεύσης αυτής, δεν πρέπει να ξεχνάμε και την υγεία μας. Η αυξημένη κατανάλωση κρεατικών και λοιπών «αμαρτωλών» συνοδευτικών την Τσικνοπέμπτη είναι μοιραίο να αυξήσει την χοληστερίνη στο αίμα.
Δείτε τι μπορείτε να φάτε, για να μειώσετε τα επίπεδα χοληστερίνης μετά την Τσικνοπέμπτη:
Ρύζι και σιτηρά
Για μια διατροφή χωρίς χοληστερίνη μπορείτε να βάλετε στο πιάτο σας ρύζι και δημητριακά. Η πλειοψηφία των αμυλούχων τροφών, η οποία περιλαμβάνει τα φασόλια, το ρύζι και το ψωμί, έχουν μικρή έως καθόλου χοληστερόλη. Προσοχή όμως: Συστατικά που προστίθεντ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσικνοπέμπτη: Πώς θα ρίξετε την χοληστερίνη μετά την κρεοφαγία
Όλοι οφείλουμε να προσέχουμε τα επίπεδα που έχει η χοληστερίνη στο αίμα μας. Σε κάθε περίπτωση, οι ακόλουθες τροφές είναι πιο ασφαλείς και λιγότερο πιθανό να αυξήσουν την χοληστερίνη σας. Μην ξεχνάτε, ωστόσο, ότι τα πάντα στην διατροφή είναι θέμα μέτρου και ποικιλίας.
The post Τσικνοπέμπτη: Πώς θα ρίξετε την χοληστερίνη μετά την κρεοφαγία appeared first on Iatropedia.
Διαβάστε το στο iatropedia.gr